De Bongerd

1036 LZ, Amsterdam

Vraagprijs € 283.293,- v.o.n.

Alle media

  • Foto’s
Terug

Beschrijving

Woningtype A Bouwnummers: A1a, C43a, D64a Het gaat hier om een comfortabel appartement op de begane grond met een woningoppervlakte van 87 m2. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een royale living met een aangrenzend terras. Het appartement komt 3 keer voor in woongebouw A, C en D. In de...

Volledige beschrijving

Woningtype A
Bouwnummers: A1a, C43a, D64a

Het gaat hier om een comfortabel appartement op de begane grond met een woningoppervlakte van 87 m2. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een royale living met een aangrenzend terras. Het appartement komt 3 keer voor in woongebouw A, C en D.

In de getoonde impressies, betreft het een voorbeeld. Echter appartement type a komt 3x voor in de woongebouwen A, C en D op de begane grond. Tussen de bouwnummers zitten verschillen in de oriëntatie van de appartementen, de buitenruimte en de raamindeling.

* De genoemde v.o.n.-prijs is o.b.v. canonbetaling.
* Een huis waarin u zich helemaal thuis zult voelen, dat is wat u wilt. Laat u verrassen en inspireren met de vele mogelijkheden die worden geboden in de diverse woonsferen.

Wonen in De Bongerd is kiezen voor een woning met een sfeervolle uitstraling en hoog kwaliteitsniveau. Welk type u ook kiest, deze voordelen gelden voor elke woning in De Bongerd.

Kenmerken

Inhoud
234 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
87 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
4 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
14 m2
Soort
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Yolande Kok

Deel via WhatsApp