Oeverzone fase 3 0ong

1033 NL, AMSTERDAM

Vraagprijs € 584.967,- v.o.n. o.v.b.
verkocht

Terug

Beschrijving

NIEUWBOUWPROJECT: OEVERZONE FASE 3 De inschrijfperiode loopt van dinsdag 15 maart 2022 t/m 25 maart 12:00 2022 via de projectwebsite (www.oeverzone.nl) In De Bongerd in Amsterdam Noord worden weer woningen gebouwd. Oeverzone biedt een variatie aan duurzame appartementen met twee, drie of vier kamers en mooie stadswoningen met een fijne...

Volledige beschrijving

NIEUWBOUWPROJECT: OEVERZONE FASE 3

De inschrijfperiode loopt van dinsdag 15 maart 2022 t/m 25 maart 12:00 2022 via de projectwebsite (www.oeverzone.nl)

In De Bongerd in Amsterdam Noord worden weer woningen gebouwd. Oeverzone biedt een variatie aan duurzame appartementen met twee, drie of vier kamers en mooie stadswoningen met een fijne tuin. De stadswoningen liggen aan een groen hof. Zo heb je vanuit alle woningen uitzicht op een heerlijk groene omgeving of op de dynamiek van het water. Alle voorzieningen zijn in de buurt. Er is een snelle verbinding naar de ringweg. En met de fiets op het pontje ben je zo in de binnenstad. Stedelijk, groen wonen aan het water, dat is Oeverzone.

In Oeverzone kun je kiezen uit mooie appartementen met fraai uitzicht en gezellige stadswoningen met tuinen, nabij het water. Er zijn bovendien vier riante penthouses op de bovenste verdiepingen van de appartementengebouwen. Met dakterras! Keus genoeg, want de appartementen bieden ook nog eens meerdere varianten in woonoppervlakte.

De stadswoningen liggen aan een groen hof en hebben allemaal een grote schuifpui naar de tuin. De kopwoning (type B) heeft een terras en uitzicht over het water. De architectuur is hoogwaardig met mooi metselwerk en onderhoudsarme, aluminium kozijnen. Gezinsuitbreiding? Je hoeft niet te verhuizen, je kunt de woning uitbreiden met een derde verdieping. Of met een dakterras. Of met een uitbouw aan de achterzijde. Er zijn vier slaapkamers, maar je hebt meerdere opties voor de indeling. Ook kies je je eigen keuken. Voor het gemak kun je bij Homestudio’s een leefsfeer uitkiezen die bij je past. Bezoek daarvoor eens de uitgebreide showroom van Homestudio’s. Zo ben je lekker snel klaar met de inrichting van je nieuwe thuis.

Heeft u interesse?
U kunt zich vanaf nu online inschrijven via uw account. De inschrijftermijn loopt tot vrijdag 25 maart 2022 12.00 uur. Daarna kunt u zich niet meer inschrijven voor een woning. In uw persoonlijke account geeft u aan voor welke woning u in aanmerking wilt komen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de nieuwbouwmakelaar van ons kantoor!

Kenmerken

Inhoud
359 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
138 m2
Aantal kamers
1

Installatie

De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp