Type A 0ong

1036 LZ, AMSTERDAM

Vraagprijs € 371.048,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

VERKOOP GESTART! De inschrijving van de eerste appartementen en stadswoningen aan de Oeverzone in het project De Bongerd in Amsterdam-Noord is gestart!. Via jouw account op de projectwebsite kan je jezelf online inschrijven. Ben jij op zoek naar een aantrekkelijk appartement of lichte woning aan het water? Log in op...

Volledige beschrijving

VERKOOP GESTART!

De inschrijving van de eerste appartementen en stadswoningen aan de Oeverzone in het project De Bongerd in Amsterdam-Noord is gestart!. Via jouw account op de projectwebsite kan je jezelf online inschrijven. Ben jij op zoek naar een aantrekkelijk appartement of lichte woning aan het water? Log in op jouw account in MijnOmgeving en geef je woonvoorkeuren door. De inschrijftermijn sluit tot vrijdag 20 augustus 2021 12.00 uur. Daarna kan je jezelf niet meer inschrijven voor een woning.

Het project Oeverzone ligt in De Bongerd in Amsterdam Noord. Er is veel keuze uit verschillende type appartementen, penthouses en stadswoningen. En de omgeving is prachtig: met uitzicht op water en groen en veel frisse lucht. Een heerlijke omgeving om veel buiten te zijn.

In De Bongerd in Amsterdam Noord worden weer woningen gebouwd. Oeverzone biedt een variatie aan duurzame appartementen met twee, drie of vier kamers en mooie stadswoningen met een fijne tuin. De stadswoningen liggen aan een groen hof. Zo heb je vanuit alle woningen uitzicht op een heerlijk groene omgeving of op de dynamiek van het water. Alle voorzieningen zijn in de buurt. Er is een snelle verbinding naar de ringweg. En met de fiets op het pontje ben je zo in de binnenstad. Stedelijk, groen wonen aan het water, dat is Oeverzone.

Oeverzone in De Bongerd in Amsterdam Noord biedt 58 appartementen, 4 penthouses in twee gebouwen en 14 fijne stadswoningen, alle ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau NWa. De appartementen variëren in een oppervlakte van circa 60 m² tot circa 115 m². Op ieder appartementengebouw zijn er twee riante penthouses met een woonoppervlakte van circa 130 m² en 150 m² met een royaal dakterras. De stadswoningen hebben een woonoppervlakte van circa 140 m². Keuze genoeg, of je nu met zijn tweeën bent, single of met een jong gezin. De stadswoningen zijn dicht bij het water. De appartementen hebben zicht op de groene omgeving en/of het water.

In Oeverzone kun je kiezen uit mooie appartementen met fraai uitzicht en gezellige stadswoningen met tuinen, nabij het water. Er zijn bovendien vier riante penthouses op de bovenste verdiepingen van de appartementengebouwen. Met dakterras! Keus genoeg, want de appartementen bieden ook nog eens meerdere varianten in woonoppervlakte.

De Bongerd is een nieuwe woonwijk aan het Zijkanaal I in Amsterdam Noord. Een aantal buurtjes wordt al bewoond, andere zijn in ontwikkeling. De verschillende buurten hebben eigen kwaliteiten, maar allemaal hebben ze een intieme sfeer en kleine woonstraten. Zo is De Bongerd een modern tuindorp. Er komen in totaal 1300 woningen en verschillende voorzieningen. Een brede school (IKC) en een supermarkt zijn er al.

Kenmerken

Inhoud
211 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
81 m2
Soort
Beneden plus bovenwoning
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur

Geïnteresseerd? Neem contact op

Stefan Vernooij

020 - 800 23 83 06 - 83 92 50 28 Mail Stefan Vernooij
Deel via WhatsApp