Half vrijstaande grote Bosvilla 0ong

2142 GD, CRUQUIUS

Vraagprijs € 945.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

Een heerlijke woning waarbij je op de begane grond een zee van ruimte ervaart met allerlei leuke hoekjes voor een sfeervol effect. Hier bevinden zich de grote keuken en de ruime sfeervolle woonkamer. Ook vind je hier een ruime berging voor bijvoorbeeld de (bak)fiets. Via een mooie trap bereik je...

Volledige beschrijving

Een heerlijke woning waarbij je op de begane grond een zee van ruimte ervaart met allerlei leuke hoekjes voor een sfeervol effect. Hier bevinden zich de grote keuken en de ruime sfeervolle woonkamer. Ook vind je hier een ruime berging voor bijvoorbeeld de (bak)fiets.

Via een mooie trap bereik je de eerste etage met drie slaapkamers – waaronder één master bedroom – de badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche en een separate toiletruimte. De topetage biedt ruimte voor nog eens twee (slaap)kamers en een berging. Uiteraard zijn de kamers ook in te delen als werkruimte, een inspirerend atelier met uitzicht op het groen, speelkamer of met een royale inloopkast.

Bijzonder is dat de half vrijstaande grote Bosvilla een brede plattegrond op de begane grond kent en naar de tweede etage toe steeds smaller wordt; een speelse indeling waarbij je op als het ware ‘tussen de boomtoppen’ slaapt.

De grote tuin is volledig ingericht en voorzien van onder andere bomen, struiken, beplanting, gras. Een eigen bos waar het heerlijk in vertoeven is. De kosten voor de inrichting van de tuin zijn niet in de VON prijs van de woning opgenomen. Hier betaal je nog een apart bedrag voor.

Bijzondere kenmerken
Woonoppervlakte, incl. berging begane grond: circa 202 m2
Oppervlakte berging begane grond: circa 12 m2
2 parkeerplaatsen op eigen kavel
Volledig ingerichte tuin met, onder andere bomen, struiken, bosschages, beplanting en gras

Kenmerken

Inhoud
529 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
203 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij