Park Verde type C 3

2142 EM, CRUQUIUS

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar.
Terug

Beschrijving

Twee ruime vrijstaande villa’s en één twee-onder-een-kapwoning worden gebouwd aan de rustige, gezellige Oude Kruisweg, vlakbij de Ringvaart in de Haarlemmermeer. TWEE VRIJSTAANDE VILLA’S + 1 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING De luxe, duurzame woningen worden gebouwd in dezelfde landelijke architectuur van de Oude Kruisweg: mansardedaken, grote voor-en achtertuinen. De grootte van de woningen...

Volledige beschrijving

Twee ruime vrijstaande villa’s en één twee-onder-een-kapwoning worden gebouwd aan de rustige, gezellige Oude Kruisweg, vlakbij de Ringvaart in de Haarlemmermeer.

TWEE VRIJSTAANDE VILLA’S + 1 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING
De luxe, duurzame woningen worden gebouwd in dezelfde landelijke architectuur van de Oude Kruisweg: mansardedaken, grote voor-en achtertuinen. De grootte van de woningen varieert tussen de 168m2 tot 210m2. Heerlijk ruim dus, met grote tuinen op het zuid-westen.

De woningen worden gebouwd met 3 verdiepingen, veel ramen en een ruime woonkeuken. Veel licht, veel ruimte. Binnen, maar ook buiten: parkeren doet u op eigen terrein en de fiets kan in het tuinhuisje.

PARK VERDE: GROEN WONEN
De woningen van Park Verde worden aardgasvrij opgeleverd. Daarnaast krijgen alle woningen een warmtepomp en vloerverwarming. Waar nieuwbouw moet voldoen aan een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4, scoren de woningen in Park Verde zelfs lager dan 0. De woningen leveren een kleine plus op de meter! Duurzaam wonen dus, maar ook comfortabel wonen. Dankzij de isolatie en het gebruik van hoogwaardige materialen, bespaart u op energiekosten en onderhoudskosten.

TOPLOCATIE IN DE HAARLEMMERMEER
Park Verde ligt vrijwel direct aan de Ringvaart, aan de rand van Cruquius, naast Heemstede. Met de fiets bent u zo in Hoofddorp centrum, in de Kennermerduinen of zelfs op het strand van Zandvoort. Ook Amsterdam, Haarlem en Schiphol zijn heel goed bereikbaar, mede dankzij de N201 naar Hoofddorp en Amsterdam.

Winkelen, uit eten: het centrum van Heemstede biedt u ruime keuze. Basisscholen vindt u zowel in Heemstede als in Hoofddorp (op 3,5 km afstand), voor middelbare scholen kunt u in Haarlem en Hoofddorp terecht (op 4,5 km afstand).

ALGEMEEN:
* Woonoppervlakte vanaf ca. 168m2
* Perceelgrootte vanaf ca. 261m2
* Parkeren op eigen terrein
* 3 verdiepingen
* Duurzaam wonen
* Tuinen op het zuid-westen
* Koopsom vanaf € 719.500,= v.o.n.
* Meer-/minderwerk mogelijk in overleg

Kenmerken

Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud
720 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
210 m2

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Aardwarmte
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp