Poort B 0ong

2142, CRUQUIUS

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Poort B, bouwnummer 3 Dit comfortabele appartement van circa 46 m² bevindt zich op de begane grond en heeft een verdiepingshoogte van circa 3 meter. De woning heeft een mooie entree met een garderobe. Hier bevindt zich ook de aparte toiletruimte. De ruime woon/slaapkamer heeft een van alle gemakken voorziene...

Volledige beschrijving

Poort B, bouwnummer 3

Dit comfortabele appartement van circa 46 m² bevindt zich op de begane grond en heeft een verdiepingshoogte van circa 3 meter.

De woning heeft een mooie entree met een garderobe. Hier bevindt zich ook de aparte toiletruimte. De ruime woon/slaapkamer heeft een van alle gemakken voorziene keuken. Vanuit deze ruimte betreed je de badkamer met inloopdouche en wastafel en de installatieruimte waar ook een opstelplaats is voor de wasmachine/droger. Het appartement is luxueus afgewerkt met onder andere verdiepingshoge deuren, een Siematic keuken en vloerverwarming én vloerkoeling.

VON Prijzen
Elk appartement heeft één eigen parkeerplaats. De VON prijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement. De VON prijzen van de appartementen én de parkeerplaatsen zijn te vinden in de Prijslijst Zuidelijk Poortgebouw juni 2022.

Kenmerken

Inhoud
130 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
46 m2
Soort
Benedenwoning
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
1

Tuin

Tuintypen
Voortuin
Type
Voortuin
Achterom
Nee
Oppervlakte
21 m2

Garage

Soorten
Inpandig
Capaciteit
1

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij