Poort Es 0ong

2142, CRUQUIUS

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Poort E (E en Es), bouwnummer 1 en 8 Deze twee lichte appartementen van circa 94 m² en een verdiepingshoogte van circa 3 meter, liggen op de begane grond en hebben zowel een groot terras in een gezamenlijke, al compleet ingerichte, tuin als een privé tuin aan de andere zijde...

Volledige beschrijving

Poort E (E en Es), bouwnummer 1 en 8

Deze twee lichte appartementen van circa 94 m² en een verdiepingshoogte van circa 3 meter, liggen op de begane grond en hebben zowel een groot terras in een gezamenlijke, al compleet ingerichte, tuin als een privé tuin aan de andere zijde van de woning. Dankzij de hoekligging heeft deze woning gedurende de gehele dag zon in de woning en de buitenruimtes. Vanuit je woning heb je schitterend uitzicht over de Wickevoortse waterplas.

Je betreedt dit type appartement via de entree. Hier bevindt zich de aparte toiletruimte. De grote living met heerlijke leefkeuken grenst zowel aan het terras als de privé tuin. Het appartement heeft twee slaapkamers en een een ruime installatieruimte waar zich ook de opstelplaats van de wasmachine bevindt.

Alles is luxueus afgewerkt met onder andere verdiepingshoge deuren, een compleet afgewerkte badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en tweede toilet van modern sanitair, een schitterende Siematic keuken, vloerverwarming én vloerkoeling.

VON Prijzen
Elk appartement heeft één eigen parkeerplaats. De VON prijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement. De VON prijzen van de appartementen én de parkeerplaatsen zijn te vinden in de Prijslijst Zuidelijk Poortgebouw juni 2022.

Kenmerken

Inhoud
250 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
93 m2
Soort
Benedenwoning
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Type
Voortuin
Achterom
Nee
Oppervlakte
29 m2

Garage

Soorten
Inpandig
Capaciteit
1

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij