Poort I 0ong

2142, CRUQUIUS

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Poort I (I en I1), Bouwnummer 10, 17, 20 en 27 Poort I is een appartement wat ligt op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Aan de zuidoost zijde van het gebouw liggen de appartementen met een half inpandig balkon. Deze zijn circa 88 m2 groot. Aan de...

Volledige beschrijving

Poort I (I en I1), Bouwnummer 10, 17, 20 en 27

Poort I is een appartement wat ligt op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Aan de zuidoost zijde van het gebouw liggen de appartementen met een half inpandig balkon. Deze zijn circa 88 m2 groot. Aan de noordwest zijde liggen de appartementen met een uitpandig balkon. Deze hebben een grootte van circa 93 m2.

Niet alleen de woonkamer maar ook één van de twee slaapkamers grenst aan het balkon, waardoor je ’s ochtends zo uit bed het balkon oploopt of ‘s avonds geniet van de ondergaande zon. Deze kamer aan het balkon hoef je natuurlijk niet als slaapkamer te gebruiken, maar kun je bijvoorbeeld ook als tv-kamer, bibliotheek of studeerruimte inrichten.

Je betreedt dit type appartement via een ruime entree. Aan deze entree bevinden zich de ruime slaapkamers, een toiletruimte, een badkamer, twee installatieruimtes, waarvan één met plaats voor een wasmachine en een droger en een riante living met van alle gemakken voorziene open keuken. Het appartement heeft een luxueuze afwerking met onder andere verdiepingshoge deuren, een compleet afgewerkte badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en tweede toilet van modern sanitair, een schitterende Siematic keuken, vloerverwarming én vloerkoeling.

VON Prijzen
Elk appartement heeft één eigen parkeerplaats. De VON prijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement. De VON prijzen van de appartementen én de parkeerplaatsen zijn te vinden in de Prijslijst Zuidelijk Poortgebouw juni 2022.

Kenmerken

Inhoud
245 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
93 m2
Soort
Galerijflat
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Garage

Soorten
Inpandig
Capaciteit
1

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij