Poort J 0ong

2142, CRUQUIUS

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Poort J (J, J1, J2, J3), Bouwnummer 9, 18, 19 en 28 Deze vier lichte appartementen van circa 110 m2 (J, J1, J2 en J3) liggen op de eerste en tweede verdieping en beschikken over twee slaapkamers en een groot balkon op het zuidwesten of noordwesten. Dankzij de hoekligging hebben...

Volledige beschrijving

Poort J (J, J1, J2, J3), Bouwnummer 9, 18, 19 en 28

Deze vier lichte appartementen van circa 110 m2 (J, J1, J2 en J3) liggen op de eerste en tweede verdieping en beschikken over twee slaapkamers en een groot balkon op het zuidwesten of noordwesten. Dankzij de hoekligging hebben deze appartementen gedurende de dag aan drie kanten zon in de woning en/ of op het balkon. Al vier de appartementen zijn qua indeling identiek. Vanaf het grote balkon heb je een betoverend uitzicht over Landgoed Wickevoort.

Je betreedt dit type appartement via een ruime entree. Aan deze entree bevinden zich de ruime slaapkamers, een toiletruimte, een badkamer, een installatieruimte met waarin ook de wasmachine en droger kunnen worden geplaatst en de zeer ruime woonkamer met een van alle gemakken voorziene keuken.

Het appartement kent een luxueuze afwerking met onder andere verdiepingshoge deuren, een compleet afgewerkte badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en tweede toilet van modern sanitair, een schitterende Siematic keuken, vloerverwarming én vloerkoeling.

VON Prijzen
Elk appartement heeft één eigen parkeerplaats. De VON prijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement. De VON prijzen van de appartementen én de parkeerplaatsen zijn te vinden in de Prijslijst Zuidelijk Poortgebouw juni 2022.

Kenmerken

Inhoud
290 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
110 m2
Soort
Galerijflat
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Garage

Soorten
Inpandig
Capaciteit
1

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij