Poort L 0ong

2142, CRUQUIUS

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Poort L, Bouwnummer 14, 24 en 34 De appartementen Poort L liggen op de eerste, tweede en derde verdieping van het gebouw. De appartementen met een ruim balkon zijn circa 96 m2 groot en liggen aan de noordoost zijde van het gebouw. Niet alleen de woonkamer maar ook één van...

Volledige beschrijving

Poort L, Bouwnummer 14, 24 en 34

De appartementen Poort L liggen op de eerste, tweede en derde verdieping van het gebouw. De appartementen met een ruim balkon zijn circa 96 m2 groot en liggen aan de noordoost zijde van het gebouw.

Niet alleen de woonkamer maar ook één van de twee slaapkamers grenst aan het balkon, waardoor je ’s ochtends zo uit bed het balkon oploopt om te genieten van de ochtendzon. De tweede slaapkamer aan de binnenhofzijde hoef je natuurlijk niet als slaapkamer te gebruiken, maar kun je bijvoorbeeld ook als tv-kamer, bibliotheek of studeerruimte inrichten.

Je betreedt dit type appartement via een fijne entree. Aan deze entree bevinden zich de ruime slaapkamers, de toiletruimte, de badkamer, de installatieruimte, een bergingsruimte met plaats voor een wasmachine en een droger en de riante living met een van alle gemakken voorziene open keuken. Het appartement kent een luxueuze afwerking met onder andere verdiepingshoge deuren, een compleet afgewerkte badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel, een schitterende Siematic keuken, vloerverwarming én vloerkoeling.

VON Prijzen
Elk appartement heeft één eigen parkeerplaats. De VON prijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement. De VON prijzen van de appartementen én de parkeerplaatsen zijn te vinden in de Prijslijst Zuidelijk Poortgebouw juni 2022.

Kenmerken

Inhoud
255 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
96 m2
Soort
Galerijflat
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Garage

Soorten
Inpandig
Capaciteit
1

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij