Poort M 0ong

2142, CRUQUIUS

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Poort M, Bouwnummer 23 en 32 De appartementen Poort M liggen op de tweede en derde verdieping van het gebouw. De appartementen zijn circa 120 m2 en liggen aan de noordoost zijde van het gebouw. De grote woonkamer grenst aan een mooi, groot overhangend balkon waar je heerlijk ‘s morgens...

Volledige beschrijving

Poort M, Bouwnummer 23 en 32

De appartementen Poort M liggen op de tweede en derde verdieping van het gebouw. De appartementen zijn circa 120 m2 en liggen aan de noordoost zijde van het gebouw.

De grote woonkamer grenst aan een mooi, groot overhangend balkon waar je heerlijk ‘s morgens van de zon en het mooie landschap geniet. De zeer riante living, met een van alle gemakken voorziene open keuken, bevindt zich in de rechtervleugel van het appartement. De drie ruime slaapkamers bevinden zich in de linkervleugel.

Aan de centraal gelegen entree bevinden zich, buiten de woonkamer en de drie slaapkamers, de toiletruimte, de badkamer, de installatieruimte en een aparte berging met plaats voor een wasmachine en een droger. Het appartement heeft een luxueuze afwerking met onder andere verdiepingshoge deuren, een compleet afgewerkte badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en tweede toilet van modern sanitair, een schitterende Siematic keuken, vloerverwarming én vloerkoeling.

VON Prijzen
Elk appartement heeft één eigen parkeerplaats. De VON prijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement. De VON prijzen van de appartementen én de parkeerplaatsen zijn te vinden in de Prijslijst Zuidelijk Poortgebouw juni 2022.

Kenmerken

Inhoud
320 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
120 m2
Soort
Galerijflat
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Garage

Soorten
Inpandig
Capaciteit
1

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij