Poort N 0ong

2142, CRUQUIUS

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Poort N (G en N), Bouwnummer 13, 22 en 31 Poort N zijn hoekappartementen waar je schitterend uitkijkt over het landgoed en de golfbaan. De buitenruimte van deze appartementen bevindt zich aan de noordwest zijde van het gebouw. Type G heeft een afmeting van circa 99 m2 en bevindt zich...

Volledige beschrijving

Poort N (G en N), Bouwnummer 13, 22 en 31

Poort N zijn hoekappartementen waar je schitterend uitkijkt over het landgoed en de golfbaan. De buitenruimte van deze appartementen bevindt zich aan de noordwest zijde van het gebouw. Type G heeft een afmeting van circa 99 m2 en bevindt zich op de 1e verdieping met de voordeur aan de binnentuin. Type N is zowel op de tweede als de derde verdieping gesitueerd en is circa 105 m2 groot.

De fijne woonkamer heeft een van alle gemakken voorziene open keuken en aan twee zijden ramen waardoor er veel licht naar binnen komt. Je betreedt dit mooie appartement via een ruime entree. Aan deze entree bevinden zich de twee ruime slaapkamers, een toiletruimte, een badkamer, een installatieruimte en een aparte berging met plaats voor een wasmachine en een droger.

Het appartement heeft een luxueuze afwerking met onder andere verdiepingshoge deuren, een compleet afgewerkte badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en tweede toilet van modern sanitair, een schitterende Siematic keuken, vloerverwarming én vloerkoeling.

VON Prijzen
Elk appartement heeft één eigen parkeerplaats. De VON prijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement. De VON prijzen van de appartementen én de parkeerplaatsen zijn te vinden in de Prijslijst Zuidelijk Poortgebouw juni 2022.

Kenmerken

Inhoud
280 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
105 m2
Soort
Galerijflat
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Garage

Soorten
Inpandig
Capaciteit
1

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij