Poort P 0ong

2142, CRUQUIUS

Vraagprijs € 1.030.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

Poort P (P1 en P2), bouwnummer 29 en 36 Deze twee schitterende penthouses gelegen op de derde verdieping hebben beiden een groot terras met uitzicht over de weide bosrijke omgeving, de lommerrijke binnentuin en de Wickevoortse waterplas. De penthouses hebben een woonoppervlakte van circa 162 tot 168 m². Dankzij de...

Volledige beschrijving

Poort P (P1 en P2), bouwnummer 29 en 36
Deze twee schitterende penthouses gelegen op de derde verdieping hebben beiden een groot terras met uitzicht over de weide bosrijke omgeving, de lommerrijke binnentuin en de Wickevoortse waterplas. De penthouses hebben een woonoppervlakte van circa 162 tot 168 m². Dankzij de ligging op de kop van het Zuidelijk Poortgebouw hebben beide penthouses de gehele dag zon in de woning en op het terras.

Je betreedt de penthouses via een ruime entree. Aan deze entree bevinden zich drie grote slaapkamers waarvan de masterbedroom een eigen badkamer en een inloopkastruimte heeft. Het penthouse heeft ook nog een aparte toiletruimte en een tweede badkamer. Naast de installatieruimte is er een aparte binnenberging, waar ook plaats is voor de wasmachine en de droger.

De ruime en zeer lichte woonkamer heeft een van alle gemakken voorziene Siematic leefkeuken met eiland. Het penthouse kent een zeer luxueuze afwerking met onder andere houten kozijnen, verdiepingshoge deuren, vloerverwarming én vloerkoeling.

Uiteraard is er de mogelijkheid de penthouses naar eigen wensen aan te passen!

VON Prijzen
Het penthouse heeft één eigen parkeerplaats, dit is echter een zeer brede parkeerplaats. De VON prijs van deze parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het penthouse. De VON prijzen van de penthouses én de bijbehorende brede parkeerplaatsen zijn te vinden in de Prijslijst Zuidelijk Poortgebouw juni 2022.

Kenmerken

Inhoud
430 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
162 m2
Soort
Penthouse
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Garage

Soorten
Inpandig
Capaciteit
1

Installatie

De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp