Missiehuis Park 0ong

1985 HE, DRIEHUIS NH

Vraagprijs € 925.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

Dit ruime, karakteristieke en comfortabele hoekherenhuis met een woonoppervlakte van circa 164 m2 ligt langs de Driehuizerkerkweg, ten noorden van de historische gebouwen. De drielaagse woning heeft de entree in de prachtige zijgevel met expressieve details in het metselwerk, Franse balkons en nestkasten voor diverse vogels. De tuinen op het...

Volledige beschrijving

Dit ruime, karakteristieke en comfortabele hoekherenhuis met een woonoppervlakte van circa 164 m2 ligt langs de Driehuizerkerkweg, ten noorden van de historische gebouwen. De drielaagse woning heeft de entree in de prachtige zijgevel met expressieve details in het metselwerk, Franse balkons en nestkasten voor diverse vogels. De tuinen op het oosten en westen krijgen groene perceelafscheidingen en een berging met Sedum dak passend binnen het ontwerp met traditioneel metselwerk en houten details. Het hoekherenhuis kan op verschillende manieren worden ingedeeld en dankzij de verschillende koper opties kan elke woningen worden aangepast aan de wensen van de bewoners. Zo behoort een daktoegang met twee openslaande deuren vanuit de slaapkamer op de eerste verdieping, een tweede badkamer en vijfde slaapkamer op de tweede verdieping tot de mogelijkheden. De woning krijgt een eigen parkeerplaats op het terrein, daarnaast komen er voldoende openbare parkeerplaatsen langs de randen van Missiehuis Park.

De woning zal voldoen aan de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG). De woning wordt zonder gasaansluiting opgeleverd en door een collectieve bodemwarmtewisselaar en warmtepompinstallatie (bodemenergie) worden verwarmd (of gekoeld) middels vloerverwarming(koeling) in de woning. Voor warm tapwater zal de woning daarnaast nog worden voorzien van een individuele booster-warmtepomp. Op het platte dak van de woning komen zonnepanelen.

Kenmerken

Inhoud
475 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
164 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp