Missiehuis Park 0ong

1985 HE, DRIEHUIS NH

Vraagprijs € 985.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

Dit ruime, karakteristieke en comfortabele herenhuis met een woonoppervlakte van circa 158 m2 ligt langs de Nicolaas Beetslaan, ten noorden van de historische gebouwen. Achter in de, met groene perceelafscheidingen omgeven, tuin op het zuiden komt een tuinstudio met een gebruiksoppervlakte van 39,7 m2. De tuinstudio is passend binnen het...

Volledige beschrijving

Dit ruime, karakteristieke en comfortabele herenhuis met een woonoppervlakte van circa 158 m2 ligt langs de Nicolaas Beetslaan, ten noorden van de historische gebouwen. Achter in de, met groene perceelafscheidingen omgeven, tuin op het zuiden komt een tuinstudio met een gebruiksoppervlakte van 39,7 m2. De tuinstudio is passend binnen het ontwerp met traditioneel metselwerk, houten details, een Sedum dak en een houten veranda grenzend aan de boomgaard van Missiehuis Park. De tuinstudio kan worden gebruikt als mantelzorgwoning, woning voor een startend kind of als werkplek en deels als berging.

Het herenhuis kan op verschillende manieren worden ingedeeld en dankzij de verschillende koper opties kan elke woningen worden aangepast aan de wensen van de bewoners. Zo behoort een daktoegang met twee openslaande deuren vanuit de slaapkamer op de eerste verdieping, een tweede badkamer en vijfde slaapkamer op de tweede verdieping tot de mogelijkheden. De woning krijgt een eigen parkeerplaats op het terrein, daarnaast komen er voldoende openbare parkeerplaatsen langs de randen van Missiehuis Park.

De woning zal voldoen aan de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG). De woning wordt zonder gasaansluiting opgeleverd en door een collectieve bodemwarmtewisselaar en warmtepompinstallatie (bodemenergie) worden verwarmd (of gekoeld) middels vloerverwarming(koeling) in de woning. Voor warm tapwater zal de woning daarnaast nog worden voorzien van een individuele booster-warmtepomp. Op het platte deel van het dak van de hoofdwoning komen zonnepanelen.

Kenmerken

Inhoud
540 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
198 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp