Missiehuis Park 0ong

1985 HE, DRIEHUIS NH

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Aan de rechterkant van de hoofdentree van het markante, monumentale Missiehuis worden twaalf koopappartementen met subtiel gecreëerde buitenruimtes gerealiseerd. Elk appartement is uniek en voldoet aan alle moderne eisen van comfort. De appartementen hebben woonoppervlaktes variëren van 70 tot 160 m2. De appartementen op de begane grond worden gekarakteriseerd door...

Volledige beschrijving

Aan de rechterkant van de hoofdentree van het markante, monumentale Missiehuis worden twaalf koopappartementen met subtiel gecreëerde buitenruimtes gerealiseerd. Elk appartement is uniek en voldoet aan alle moderne eisen van comfort. De appartementen hebben woonoppervlaktes variëren van 70 tot 160 m2. De appartementen op de begane grond worden gekarakteriseerd door hoge plafonds, hoge ramen en deuren met roedeverdelingen. De appartementen hebben een terras met een tuin. Appartement M04 heeft een optie voor een tweede badkamer. Elk appartement krijgt een eigen parkeerplaats op het terrein, daarnaast komen er voldoende openbare parkeerplaatsen langs de randen van Missiehuis Park. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging.

De appartementen zijn energiezuinig en worden zonder gasaansluiting opgeleverd. Er zal door een collectieve bodemwarmtewisselaar en warmtepompinstallatie (bodemenergie) worden verwarmd of gekoeld. Voor warm tapwater zal elk appartement daarnaast nog worden voorzien van een individuele booster-warmtepomp. Op het platte deel van het dak komen zonnepanelen ten behoeve van de collectieve voorzieningen.

Kenmerken

Inhoud
264 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
88 m2
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij