Missiehuis Park 0ong

1985 HE, DRIEHUIS NH

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Altijd al bijzonder willen wonen? Met trots presenteren we comfortabele en bijzondere woningen in de mooie kapel met prachtige raampartijen. Er zijn indelingen gemaakt voor drie woningen met een woonoppervlakte van 224 tot 236 m2, verdeeld over twee lagen. Daarnaast behoort ook casco oplevering tot de mogelijkheden. Optioneel kan de...

Volledige beschrijving

Altijd al bijzonder willen wonen? Met trots presenteren we comfortabele en bijzondere woningen in de mooie kapel met prachtige raampartijen. Er zijn indelingen gemaakt voor drie woningen met een woonoppervlakte van 224 tot 236 m2, verdeeld over twee lagen. Daarnaast behoort ook casco oplevering tot de mogelijkheden. Optioneel kan de zolder gebruikt worden als bergruimte. De entree van twee woningen bevindt zich in het middelste kappelletje met kapje aan de oostkant, langs de Lindelaan. De andere woning heeft de entree aan de zijde van het Missiehuis. Voor deze woningen kan er (ook) gebruik worden gemaakt van de hoofdentree van het Missiehuis. De Kapel komt geheel vrij in het groene hart van Missiehuis Park te liggen, waarbij een natuurlijke overgang wordt gecreëerd tussen de privé tuin en het openbare groen. De woningen hebben een optie voor een tweede badkamer. De woningen krijgen een eigen parkeerplaats op het terrein, daarnaast komen er voldoende openbare parkeerplaatsen langs de randen van Missiehuis Park. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging in het Missiehuis.

De kapelwoningen zijn energiezuinig en worden zonder gasaansluiting opgeleverd. Er zal door een collectieve bodemwarmtewisselaar en warmtepompinstallatie (bodemenergie) worden verwarmd of gekoeld. Voor warm tapwater zal elke woning daarnaast nog worden voorzien van een individuele booster-warmtepomp.

Kenmerken

Inhoud
708 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
236 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij