Missiehuis park 0ong

1985 HE, DRIEHUIS NH

Vraagprijs € 1.150.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

Een uniek historisch object, vooral door de bijzondere dakconstructie. In 1922 ontworpen door F.C. de Beer en in 1925 gebouwd. Het pand wordt weer losgemaakt van de zuidvleugel van het Missiehuis en in volle glorie hersteld, waarbij raampartijen worden toegevoegd. De woning kan casco of volgens de voorbeeldplattegrond met een...

Volledige beschrijving

Een uniek historisch object, vooral door de bijzondere dakconstructie. In 1922 ontworpen door F.C. de Beer en in 1925 gebouwd. Het pand wordt weer losgemaakt van de zuidvleugel van het Missiehuis en in volle glorie hersteld, waarbij raampartijen worden toegevoegd. De woning kan casco of volgens de voorbeeldplattegrond met een woonoppervlakte van CIRCA 155 m2 worden opgeleverd. In de voorbeeldplattegrond is de unieke dakconstructie ook in de woning zichtbaar, door de vides bij de entree en in de woonkamer. Er kunnen vier slaapkamers op de eerste verdieping en een separate werkkamer op de begane grond, direct naast de entree, worden gerealiseerd. Aan maar liefst drie zijden van de woning bevindt zich een tuin. Iedereen die altijd op zoek is geweest naar een bijzondere woning, kan deze hier vinden.

De woning krijgt een eigen parkeerplaats op het terrein, daarnaast komen er voldoende openbare parkeerplaatsen langs de randen van Missiehuis Park. De paviljoenwoning is energiezuinig en wordt zonder gasaansluiting opgeleverd. Er zal door een collectieve bodemwarmtewisselaar en warmtepompinstallatie (bodemenergie) worden verwarmd of gekoeld. Voor warm tapwater zal de woning daarnaast nog worden voorzien van een individuele booster-warmtepomp.

Kenmerken

Inhoud
425 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
154 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom, Zonneterras
Type
Tuin rondom
Achterom
Nee

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij