2-kamer appartement Type B 0ong

2022 ZP, HAARLEM

Vraagprijs € 385.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

Appartement type B Alleen of met z’n tweeën op zoek naar een fijne woning met unieke ligging en een oppervlakte van 58 m²? Appartement type B is gelegen op de tweede en dertiende verdieping van de woontoren aan de Spaarndamseweg en leent zich perfect voor een stel of alleenstaande bewoner!...

Volledige beschrijving

Appartement type B

Alleen of met z’n tweeën op zoek naar een fijne woning met unieke ligging en een oppervlakte van 58 m²? Appartement type B is gelegen op de tweede en dertiende verdieping van de woontoren aan de Spaarndamseweg en leent zich perfect voor een stel of alleenstaande bewoner! Met één slaapkamer haal je het maximale uit de ruime woonkeuken van ca. 27 m². Het appartement beschikt verder over een badkamer, een separate toiletruimte, een berging en een buitenruimte op het westen met een oppervlakte van ca. 9 m².Je fiets stal je gemakkelijk in de gemeenschappelijke fietsenstalling, Toch met de auto? Dan heb je ook het gemak van een privé parkeerplaats.

De koopappartementen worden standaard uitgerust met een luxe keuken inclusief inbouwapparatuur plus sanitair en tegelwerk.

Kenmerken

Inhoud
174 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
58 m2
Soort
Portiekflat
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie