2-kamer appartement Type C 0ong

2022 ZP, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Appartement type C Op zoek naar een compact maar fijn appartement met buitenruimte die uitzicht biedt op het Spaarne? Beter kan niet met appartement type C! Dit type appartement is op de dertiende verdieping gelegen en ingericht met een royale woonkeuken, één slaapkamer, een badkamer, een separate toiletruimte, een berging...

Volledige beschrijving

Appartement type C

Op zoek naar een compact maar fijn appartement met buitenruimte die uitzicht biedt op het Spaarne? Beter kan niet met appartement type C! Dit type appartement is op de dertiende verdieping gelegen en ingericht met een royale woonkeuken, één slaapkamer, een badkamer, een separate toiletruimte, een berging en een balkon op het oosten met een
oppervlakte van ca. 8 m². Met een totale woonoppervlakte van ca. 56 m² leent dit appartement zich perfect voor een alleenstaande bewoner of een stel! Je fiets stal je gemakkelijk in de gemeenschappelijke fietsenstalling, Toch met de auto? Dan heb je ook het gemak van een privé parkeerplaats.

De koopappartementen worden standaard uitgerust met een luxe keuken inclusief inbouwapparatuur plus sanitair en tegelwerk.

De statige en moderne woontoren telt 17 verdiepingen en de beide entrees van de koopappartementen en de huurappartementen zijn gesitueerd op de begane grond aan de zijde van de Spaarndamseweg. Onder het middengebied van het plan bevindt zich ook de stallinggarage met de inritten op de begane grond aan de zijde van de Transvaalstraat en de uitritten aan de kant van de Siantarstraat. Voor ieder appartement is een stallingplaats beschikbaar en voor enkele appartementen en het penthouse worden 2 plaatsen gereserveerd.

Kenmerken

Inhoud
168 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
56 m2
Soort
Portiekflat
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij