3-kamer appartement Type AA 0ong

2022 ZP, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Pre-sale is gestart! U kunt uw woningvoorkeuren doorgeven op de project website van Schoterkwartier. Langs het Spaarne aan de voet van de Waarderbrug in Haarlem-Noord wordt het project Schoterkwartier gerealiseerd. De 34 eengezinswoningen van de eerste fase zijn vóór de zomer 2021 opgeleverd en de tweede fase, in totaal 108...

Volledige beschrijving

Pre-sale is gestart! U kunt uw woningvoorkeuren doorgeven op de project website van Schoterkwartier.

Langs het Spaarne aan de voet van de Waarderbrug in Haarlem-Noord wordt het project Schoterkwartier gerealiseerd. De 34 eengezinswoningen van de eerste fase zijn vóór de zomer 2021 opgeleverd en de tweede fase, in totaal 108 woningen, is momenteel volop in ontwikkeling.

Fase 2 biedt een grote variatie aan woningtypen waarbij goed is nagedacht over wooncomfort, indeling en buitenruimte – en daarmee dus ideaal voor de diverse soorten bewoners en de meest uiteenlopende woondromen. Zo zijn de ruime stadswoningen en de gezellige maisonnettes perfect voor gezinnen of voor wie nog nadenkt over uitbreiding. Appartementen zijn er in diverse woonoppervlakten, ideaal voor wie nét een beetje meer comfort zoekt en graag gelijkvloers leeft. De hoogstgelegen appartementen hebben, naast een enorme woonoppervlakte en de extra buitenruimte, een prachtig uitzicht over de stad. Tenslotte is er het meer dan royale penthouse dat met maar liefst drie balkons én een ruim bemeten dakterras garant staat voor adembenemende vergezichten in álle windrichtingen. Dus hoe je ook wilt wonen, hier vind je je thuis. En dat aan de rand van het stadscentrum van Haarlem!

Arons en Gelauff architecten is de ontwerper van het project. Centraal staat een slanke woontoren die links en rechts wordt geflankeerd door stadswoningen van drie en vier woonlagen. Opvallende balkons geven fijne buitenruimten voor alle bewoners. De stadswoningen in het project hebben ruime terrassen boven de half open parkeergarage. Het parkeren van auto’s en fietsen vindt plaats in deze parkeervoorziening op de begane grond, welke in het midden van het project tussen de bebouwing en het groen is opgenomen. De woontoren wordt 17 verdiepingen hoog.
Er komen 22 koopappartementen in de woontoren aan het Spaarne met daaraan grenzend 12 stadswoningen. Daarnaast worden er 7 eengezinswoningen en 17 stadswoningen aan het groene binnengebied ontwikkeld.

Naar verwachting zal in het derde kwartaal van 2023 met de verkoop van de woningen en appartementen worden gestart. De bouw start alsdan naar verwachting begin 2024. Het streven is om begin 2026 de eerste woningen en appartementen op te leveren.

Kenmerken

Inhoud
168 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
56 m2
Soort
Portiekflat
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij