3-kamer appartement Type D 0ong

2022 ZP, HAARLEM

Vraagprijs € 400.000,- v.o.n. o.v.b.
verkocht

Terug

Beschrijving

Appartement type D Diverse inrichtingsmogelijkheden en een buitenruimte met uitzicht op het Spaarne? Dat is zeker niet te mooi om waar te zijn, want appartement type D biedt het allemaal! Dit type appartement is gelegen op de tweede en dertiende verdieping en heeft een totale woonoppervlakte van ca. 64 m2....

Volledige beschrijving

Appartement type D

Diverse inrichtingsmogelijkheden en een buitenruimte met uitzicht op het Spaarne? Dat is zeker niet te mooi om waar te zijn, want appartement type D biedt het allemaal! Dit type appartement is gelegen op de tweede en dertiende verdieping en heeft een totale woonoppervlakte van ca. 64 m2. Dankzij de twee slaapkamers leent dit appartement zich perfect voor diverse huishoudens. Of je nou op zoek bent naar een appartement met een extra werkkamer, opbergruimte of babykamer: appartement type D biedt de uitkomst! Het appartement is verder ingericht met een woonkeuken, een badkamer met douche, toilet, en wastafel, inpandige berging en een balkon van ca. 8 m2 met uitzicht op het Spaarne.
Je fiets stal je gemakkelijk in de gemeenschappelijke fietsenstalling, Toch met de auto? Dan heb je ook het gemak van een privé parkeerplaats.

De koopappartementen worden standaard uitgerust met een luxe keuken inclusief inbouwapparatuur plus sanitair en tegelwerk.

De statige en moderne woontoren telt 17 verdiepingen en de beide entrees van de koopappartementen en de huurappartementen zijn gesitueerd op de begane grond aan de zijde van de Spaarndamseweg. Onder het middengebied van het plan bevindt zich ook de stallinggarage met de inritten op de begane grond aan de zijde van de Transvaalstraat en de uitritten aan de kant van de Siantarstraat. Voor ieder appartement is een stallingplaats beschikbaar en voor enkele appartementen en het penthouse worden 2 plaatsen gereserveerd.

Kenmerken

Inhoud
195 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
65 m2
Soort
Portiekflat
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie