3-kamer appartement Type O fout 0ong

2022 ZP, HAARLEM

Vraagprijs € 610.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

Appartement type O Wat een uitzicht!Een ruim balkon van ca. 15 m2 met spectaculair uitzicht op het Spaarne? Dat typeert o.a. de appartementen van type O. Met een totale woonoppervlakte van ca. 94 m2 biedt dit appartement een fijne leefomgeving voor diverse gezinssamenstellingen. Appartement type O is gelegen op verdieping...

Volledige beschrijving

Appartement type O

Wat een uitzicht!Een ruim balkon van ca. 15 m2 met spectaculair uitzicht op het Spaarne? Dat typeert o.a. de appartementen van type O. Met een totale woonoppervlakte van ca. 94 m2 biedt dit appartement een fijne leefomgeving voor diverse gezinssamenstellingen. Appartement type O is gelegen op verdieping veertien, vijftien en zestien van de bijzondere woontoren aan de Spaarndamseweg. De woning beschikt over een royale woonkamer/-keuken van ca. 47 m2. De ruimte is prettig ligt door toepassing van grote raampartijen. Verder zijn er twee slaapkamers, een inpandige bergruimte, een badkamer met ligbad, douche en wastafel en een separate toiletruimte. Je fiets stal je gemakkelijk in de gemeenschappelijke fietsenstalling, Toch met de auto? Dan heb je ook het gemak van een privé parkeerplaats.

De koopappartementen worden standaard uitgerust met een luxe keuken inclusief inbouwapparatuur plus sanitair en tegelwerk.

De statige en moderne woontoren telt 17 verdiepingen en de beide entrees van de koopappartementen en de huurappartementen zijn gesitueerd op de begane grond aan de zijde van de Spaarndamseweg. Onder het middengebied van het plan bevindt zich ook de stallinggarage met de inritten op de begane grond aan de zijde van de Transvaalstraat en de uitritten aan de kant van de Siantarstraat. Voor ieder appartement is een stallingplaats beschikbaar en voor enkele appartementen en het penthouse worden 2 plaatsen gereserveerd.

Kenmerken

Inhoud
282 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
94 m2
Soort
Portiekflat
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij