3-kamer appartement Type P 0ong

2022 ZP, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Appartement type P Op zoek naar een woning met een royale woonkeuken? Appartement type P heeft een totale woonoppervlakte van ca. 99 m² met een woonkeuken van maar liefst 50 m²! Optimaal genieten van de leefruimte in appartement type P is dus een feit. De woning is gelegen op de...

Volledige beschrijving

Appartement type P

Op zoek naar een woning met een royale woonkeuken? Appartement type P heeft een totale woonoppervlakte van ca. 99 m² met een woonkeuken van maar liefst 50 m²! Optimaal genieten van de leefruimte in appartement type P is dus een feit. De woning is gelegen op de veertiende, vijftiende en zestiende verdieping van de woontoren aan de Spaarndamseweg. Appartement type P is verder voorzien van twee slaapkamers, een badkamer met toilet, een separate toiletruimte, een berging en een buitenruimte van ca. 9 m² op het westen. Je fiets stal je gemakkelijk in de gemeenschappelijke fietsenstalling, Toch met de auto? Dan heb je ook het gemak van een privé parkeerplaats.

De koopappartementen worden standaard uitgerust met een luxe keuken inclusief inbouwapparatuur plus sanitair en tegelwerk.

De statige en moderne woontoren telt 17 verdiepingen en de beide entrees van de koopappartementen en de huurappartementen zijn gesitueerd op de begane grond aan de zijde van de Spaarndamseweg. Onder het middengebied van het plan bevindt zich ook de stallinggarage met de inritten op de begane grond aan de zijde van de Transvaalstraat en de uitritten aan de kant van de Siantarstraat. Voor ieder appartement is een stallingplaats beschikbaar en voor enkele appartementen en het penthouse worden 2 plaatsen gereserveerd.

Kenmerken

Inhoud
297 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
99 m2
Soort
Portiekflat
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij