3-kamer appartement Type U 0ong

2022 ZP, HAARLEM

Vraagprijs € 525.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

Appartement type U Op de begane grond van de moderne woontoren aan de Spaarndamseweg bevindt zich de entree van maisonnette (type U). Met een woonoppervlakte van ca. 106 m² leent deze maisonnette zich perfect voor een stel of klein gezin. De entree biedt toegang tot de royale woonkeuken, een toiletruimte,...

Volledige beschrijving

Appartement type U

Op de begane grond van de moderne woontoren aan de Spaarndamseweg bevindt zich de entree van maisonnette (type U). Met een woonoppervlakte van ca. 106 m² leent deze maisonnette zich perfect voor een stel of klein gezin. De entree biedt toegang tot de royale woonkeuken, een toiletruimte, een berging en de trap naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer met separate toiletruimte en een balkon op het westen van ca. 20 m². Behoefte aan een kinder-/babykamer, een kantoorruimte of hobbykamer? Maisonnette type U biedt diverse mogelijkheden!Je fiets stal je gemakkelijk in de gemeenschappelijke fietsenstalling, Toch met de auto? Dan heb je ook het gemak van een privé parkeerplaats.

De koopappartementen worden standaard uitgerust met een luxe keuken inclusief inbouwapparatuur plus sanitair en tegelwerk.

De statige en moderne woontoren telt 17 verdiepingen en de beide entrees van de koopappartementen en de huurappartementen zijn gesitueerd op de begane grond aan de zijde van de Spaarndamseweg. Onder het middengebied van het plan bevindt zich ook de stallinggarage met de inritten op de begane grond aan de zijde van de Transvaalstraat en de uitritten aan de kant van de Siantarstraat. Voor ieder appartement is een stallingplaats beschikbaar en voor enkele appartementen en het penthouse worden 2 plaatsen gereserveerd.

Kenmerken

Inhoud
318 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
106 m2
Soort
Portiekflat
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie