3-kamer appartement Type X 0ong

2022 ZP, HAARLEM

Vraagprijs € 475.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

Appartement type X Een fijne maisonnette van alle gemakken voorzien met buitenruimte op het wosten, dát is maisonnette type X. Gelegen op de eerste en tweede verdieping van de moderne woontoren aan de Spaarndamseweg met een totale woonoppervlakte van ca. 99 m2. Waar de eerste verdieping is voorzien van een...

Volledige beschrijving

Appartement type X

Een fijne maisonnette van alle gemakken voorzien met buitenruimte op het wosten, dát is maisonnette type X. Gelegen op de eerste en tweede verdieping van de moderne woontoren aan de Spaarndamseweg met een totale woonoppervlakte van ca. 99 m2. Waar de eerste verdieping is voorzien van een ruime woonkamer-/keuken met zicht op het Spaarne, een separate toiletruimte en dubbele inpandige bergruimten, biedt de tweede verdieping twee ruime slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, een tweede separate toiletruimte en een balkon van ca. 7 m2.Je fiets stal je gemakkelijk in de gemeenschappelijke fietsenstalling, Toch met de auto? Dan heb je ook het gemak van een privé parkeerplaats.

De koopappartementen worden standaard uitgerust met een luxe keuken inclusief inbouwapparatuur plus sanitair en tegelwerk.

De statige en moderne woontoren telt 17 verdiepingen en de beide entrees van de koopappartementen en de huurappartementen zijn gesitueerd op de begane grond aan de zijde van de Spaarndamseweg. Onder het middengebied van het plan bevindt zich ook de stallinggarage met de inritten op de begane grond aan de zijde van de Transvaalstraat en de uitritten aan de kant van de Siantarstraat. Voor ieder appartement is een stallingplaats beschikbaar en voor enkele appartementen en het penthouse worden 2 plaatsen gereserveerd.

Kenmerken

Inhoud
297 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
99 m2
Soort
Portiekflat
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij