4-kamer appartement Type N 0ong

2022 ZP, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Appartement type N Op zoek naar een ruim appartement van ca. 113 m² met drie slaapkamers en maar liefst twee balkons? Appartement type N beschikt over alles wat je hart begeert! Gelegen op verdieping veertien, vijftien en zestien van de unieke woontoren aan de Spaarndamsewegbevindt zich dit type appartement: voorzien...

Volledige beschrijving

Appartement type N

Op zoek naar een ruim appartement van ca. 113 m² met drie slaapkamers en maar liefst twee balkons? Appartement type N beschikt over alles wat je hart begeert! Gelegen op verdieping veertien, vijftien en zestien van de unieke woontoren aan de Spaarndamsewegbevindt zich dit type appartement: voorzien van een royale woonkeuken van ca. 46 m², drie slaapkamers, een badkamer met toilet, een separate toiletruimte, een berging en maar liefst twee balkons (op het zuiden en op het westen). Dit maakt appartement type N geschikt voor een verscheidenheid aan gezinssamenstellingen. Of je nou behoefte hebt aan drie slaapkamers of altijd al graag een extra werkkamer of hobbykamer had willen hebben: de keuze is aan jou! Je fiets stal je gemakkelijk in de gemeenschappelijke fietsenstalling, Toch met de auto? Dan heb je ook het gemak van een privé parkeerplaats.

De koopappartementen worden standaard uitgerust met een luxe keuken inclusief inbouwapparatuur plus sanitair en tegelwerk.

De statige en moderne woontoren telt 17 verdiepingen en de beide entrees van de koopappartementen en de huurappartementen zijn gesitueerd op de begane grond aan de zijde van de Spaarndamseweg. Onder het middengebied van het plan bevindt zich ook de stallinggarage met de inritten op de begane grond aan de zijde van de Transvaalstraat en de uitritten aan de kant van de Siantarstraat. Voor ieder appartement is een stallingplaats beschikbaar en voor enkele appartementen en het penthouse worden 2 plaatsen gereserveerd.

Kenmerken

Inhoud
339 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
113 m2
Soort
Portiekflat
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij