4-kamer appartement Type V 0ong

2022 ZP, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Appartement type V Wonen met uitzicht op het Spaarne? Maisonnette type V biedt eenruime leefomgeving van ca. 141 m² op de eerste verdieping van demoderne woontoren aan de Spaarndamseweg. De begane grond isingericht met een entree, een extra werkruimte, een berging en detrap naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich...

Volledige beschrijving

Appartement type V

Wonen met uitzicht op het Spaarne? Maisonnette type V biedt eenruime leefomgeving van ca. 141 m² op de eerste verdieping van demoderne woontoren aan de Spaarndamseweg. De begane grond isingericht met een entree, een extra werkruimte, een berging en detrap naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich het leefgedeeltemet een ruime woonkamer en eetkeuken, een separate toiletruimte,een badkamer, twee slaapkamers, een berging en een royaal terrasop het westen van ca. 71 m². Op zoek naar een fijne woning metruime buitenruimte én diverse inrichtingsmogelijkheden? Dan biedtmaisonnette type V de perfecte uitkomst! Je fiets stal je gemakkelijk in de gemeenschappelijke fietsenstalling, Toch met de auto? Dan heb je ook het gemak van een privé parkeerplaats.

De koopappartementen worden standaard uitgerust met een luxe keuken inclusief inbouwapparatuur plus sanitair en tegelwerk.

De statige en moderne woontoren telt 17 verdiepingen en de beide entrees van de koopappartementen en de huurappartementen zijn gesitueerd op de begane grond aan de zijde van de Spaarndamseweg. Onder het middengebied van het plan bevindt zich ook de stallinggarage met de inritten op de begane grond aan de zijde van de Transvaalstraat en de uitritten aan de kant van de Siantarstraat. Voor ieder appartement is een stallingplaats beschikbaar en voor enkele appartementen en het penthouse worden 2 plaatsen gereserveerd.

Kenmerken

Inhoud
423 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
141 m2
Soort
Portiekflat
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij