4-kamer appartement Type W 0ong

2022 ZP, HAARLEM

Vraagprijs € 715.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

Appartement type W Groots wonen langs het Spaarne?Op de eerste en tweede verdieping van de bijzondere woontoren aan de Spaarndamseweg is maisonnette type W gelegen. Een riante tweelaagse woning met drie slaapkamers en een totale woonoppervlakte van 143 m2. Op de eerste verdieping bevindt zich de entree van de woning,...

Volledige beschrijving

Appartement type W

Groots wonen langs het Spaarne?Op de eerste en tweede verdieping van de bijzondere woontoren aan de Spaarndamseweg is maisonnette type W gelegen. Een riante tweelaagse woning met drie slaapkamers en een totale woonoppervlakte van 143 m2. Op de eerste verdieping bevindt zich de entree van de woning, die toegang biedt tot de royale woonkamer met toegang tot het terras op gelegen op het westen van ca. 46 m2, Aan de zijde van het Spaarne is de grote leefkeuken gelegen met een aangrenzende eetkamer. Ook is op deze verdieping een ruime slaapkamer te vinden met aangrenzende badkamer en een separaat toilet.Op de tweede verdieping bevinden zich de overige twee slaapvertrekken, een inpandige bergruimte en een badkamer met separate toiletruimte. Een extra hobbykamer, opbergruimte, werkkamer of kinderkamer? Maisonnette type W biedt diverse mogelijkheden!Je fiets stal je gemakkelijk in de gemeenschappelijke fietsenstalling, Toch met de auto? Dan heb je ook het gemak van een privé parkeerplaats.

De koopappartementen worden standaard uitgerust met een luxe keuken inclusief inbouwapparatuur plus sanitair en tegelwerk.

De statige en moderne woontoren telt 17 verdiepingen en de beide entrees van de koopappartementen en de huurappartementen zijn gesitueerd op de begane grond aan de zijde van de Spaarndamseweg. Onder het middengebied van het plan bevindt zich ook de stallinggarage met de inritten op de begane grond aan de zijde van de Transvaalstraat en de uitritten aan de kant van de Siantarstraat. Voor ieder appartement is een stallingplaats beschikbaar en voor enkele appartementen en het penthouse worden 2 plaatsen gereserveerd.

Kenmerken

Inhoud
426 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
142 m2
Soort
Portiekflat
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie