Bellini Vijverpark 0ong

2035, HAARLEM

Vraagprijs € 310.000,- v.o.n. o.v.b.
verkocht

Terug

Beschrijving

Hoe heerlijk is het om na een dag hard werken thuis te komen in een strak afgewerkt appartement met een fijn balkon op het zuiden? Ervaar het in deze maisonnette in Bellini! Met ruim 73 m2 aan woonplezier en een eigen parkeerplaats is dit zeker een plek om je helemaal...

Volledige beschrijving

Hoe heerlijk is het om na een dag hard werken thuis te komen in een strak afgewerkt appartement met een fijn balkon op het zuiden? Ervaar het in deze maisonnette in Bellini! Met ruim 73 m2 aan woonplezier en een eigen parkeerplaats is dit zeker een plek om je helemaal thuis te voelen.

Lekker ruim
Deze maisonnette heeft de entree op de begane grond, waar je ook een inpandige berging en een ruime trap naar de eerste verdieping vindt. Vervolg je weg omhoog naar de woonkamer/keuken. Sla de deuren open en stap naar buiten op je eigen balkon. Ook is er hier ruimte voor de technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger, de badkamer met aparte wc en een riante slaapkamer met grote ramen.

De berging is inpandig en maakt deel uit van de GBO.

Lekker centraal gelegen
Vijverpark is goed bereikbaar vanaf het centrum van Haarlem en heeft een prima ov-verbindingen met de stad en de omliggende gemeenten. Met de auto ben je zo op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Ook Amsterdam en Schiphol zijn binnen een half uur te bereiken.

Ben je geïnteresseerd in een woning in Bellini Vijverpark? Schrijf je in via de projectwebsite!

Kenmerken

Liggingen
In woonwijk
Inhoud
288 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
73 m2
Soort
Maisonnette
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Maarten-Bos-Makelaar-Haarlem

Geïnteresseerd? Neem contact op

Maarten Bos

Deel via WhatsApp