Bellini Vijverpark 0ong

2035, HAARLEM

Vraagprijs € 375.000,- v.o.n. o.v.b.
verkocht

Terug

Beschrijving

Je werkdag zit er op, je groet je collega’s en gaat op weg naar huis. Je parkeert je auto op je eigen parkeerplaats, steekt je sleutel in het slot en komt thuis. Ruim 84 m2 aan woonplezier wacht hier op je. Het balkon is oostelijk georiënteerd wat heel veel heerlijke...

Volledige beschrijving

Je werkdag zit er op, je groet je collega’s en gaat op weg naar huis. Je parkeert je auto op je eigen parkeerplaats, steekt je sleutel in het slot en komt thuis. Ruim 84 m2 aan woonplezier wacht hier op je. Het balkon is oostelijk georiënteerd wat heel veel heerlijke ontbijtjes in de zon betekent. Jij hebt je plekje hier in Bellini echt gevonden, dit voelt als thuiskomen!

Kom binnen!
Via de hal heb je toegang tot de twee slaapkamers, badkamer met wastafel en inloopdouche, apart toilet en technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger. Ook de deur naar de ruimte woonkamer/keuken vind je hier. De vele ramen maken het appartement lekker licht en op het balkon is het heerlijk toeven.

Lekker centraal gelegen
Vijverpark is goed bereikbaar vanaf het centrum van Haarlem en heeft een prima ov-verbindingen met de stad en de omliggende gemeenten. Met de auto ben je zo op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Ook Amsterdam en Schiphol zijn binnen een half uur te bereiken.

Ben je geïnteresseerd in een woning in Bellini Vijverpark Schrijf je in via de projectwebsite!

Kenmerken

Liggingen
In woonwijk
Inhoud
324 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
84 m2
Soort
Galerijflat
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Maarten-Bos-Makelaar-Haarlem

Geïnteresseerd? Neem contact op

Maarten Bos

Deel via WhatsApp