Bellini Vijverpark 0ong

2035, HAARLEM

Vraagprijs € 215.000,- v.o.n. o.v.b.
verkocht

Terug

Beschrijving

Hoe heerlijk is het om na een dag hard werken thuis te komen in een strak afgewerkte woning met een fijn balkon op het zuiden? Ontdek het in deze studio van 43 m2 op de 5e verdieping van Bellini. Op deze plek geniet je buiten van het bruisende karakter van...

Volledige beschrijving

Hoe heerlijk is het om na een dag hard werken thuis te komen in een strak afgewerkte woning met een fijn balkon op het zuiden? Ontdek het in deze studio van 43 m2 op de 5e verdieping van Bellini. Op deze plek geniet je buiten van het bruisende karakter van Haarlem en geniet je binnen van de stilte en privacy in je eigen huis. En omdat je lekker hoog woont heb je prachtig uitzicht. Dat is pas echt genieten.

Alles in 1
Deze studio is uitermate slim ingedeeld om het meeste uit de ruimte te halen. Via de hal kan je naar de badkamer en vind je een losse wc en een technische ruimte. Als je verder loopt, kom je in woonkamer/slaapkamer waar zich ook de keuken bevindt. Door de grote ramen komt er veel natuurlijk zonlicht binnen en het is heerlijk toeven op het balkon.

Lekker centraal gelegen
Vijverpark is goed bereikbaar vanaf het centrum van Haarlem en heeft een prima ov-verbindingen met de stad en de omliggende gemeenten. Met de auto ben je zo op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Ook Amsterdam en Schiphol zijn binnen een half uur te bereiken.

De koopsom van dit bouwnummer is gemaximaliseerd op € 215.000. In de Koopovereenkomst en Leveringsakte wordt voor dit bouwnummer een zelfbewoningsplicht opgenomen.

Ben je geïnteresseerd in een woning in Bellini Vijverpark? Schrijf je in via de projectwebsite!

Kenmerken

Liggingen
In woonwijk
Inhoud
145 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
43 m2
Soort
Galerijflat
Woonlaag
5
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
1

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Maarten-Bos-Makelaar-Haarlem

Geïnteresseerd? Neem contact op

Maarten Bos

Deel via WhatsApp