De Vierhoek 0ong

2012 DS, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

De Vierhoek is een bijzonder woningbouwplan, met historisch verhaal en door HER architecten en grafisch ontwerper en kunstenaar Joost Swarte vertaald naar nu. Een uniek puzzelstuk in het centrum van Haarlem. Maatwerk op alle vlakken. HOFWONINGEN Het zo gewaardeerde Haarlemse wonen-aan-een-Hofje. De Hofwoningen van De Vierhoek zijn compact, intiem en...

Volledige beschrijving

De Vierhoek is een bijzonder woningbouwplan, met historisch verhaal en door HER architecten en grafisch ontwerper en kunstenaar Joost Swarte vertaald naar nu. Een uniek puzzelstuk in het centrum van Haarlem. Maatwerk op alle vlakken.

HOFWONINGEN
Het zo gewaardeerde Haarlemse wonen-aan-een-Hofje. De Hofwoningen van De Vierhoek zijn compact, intiem en volledig op het groene binnenhof georiënteerd. Op de twee verdiepingen vind je alles wat je nodig hebt.

Tussen de vier woonblokken van De Vierhoek wordt een nieuw Haarlems Hofje gerealiseerd, met aan weerszijden van het Hofje drie Hofwoningen. De zes Hofwoningen van De Vierhoek zijn compact, intiem en volledig op het groene binnenhof georiënteerd. Ze hebben een eigen terras aan het Hof. Op de twee verdiepingen vind je alles wat je nodig hebt.

Waar het ‘m om draait: het eigen buitenplaatsje aan het gezamenlijke groene Hof, het ontbijt in de zon, je potten, planten, stokrozen en kruiden. De terrasjes zijn gemarkeerd zodat duidelijk is waar ze beginnen en eindigen. Voordeur open, ramen open en je leeft hier een gezellig binnenstedelijk binnen-buitenleven, weg van de drukte en het verkeer, maar wel in de stad, dichtbij het theater en de winkels.

De woningen hebben een berging en er is een stallingplaats voor de auto in de kelder voorzien. De kelder is bereikbaar via de hoofdentree en trap van Blok 1 aan de Tempeliersstraat.

Kenmerken

Inhoud
132 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
47 m2
Soort
Benedenwoning
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Soorten verwarming
Warmtepomp

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij