Herenhuis 3-laags 0ong

2022 ZP, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Elke dag een prachtig uitzicht op het Spaarne? Dat is zeker mogelijk! De herenhuizen (type G) aan de Spaarndamseweg bevinden zich aan de linkerzijde van de woontoren en bieden een adembenemend uitzicht op het water. Type G beschikt over drie woonlagen, een totale woonoppervlakte van ca. 131 m2 en is...

Volledige beschrijving

Elke dag een prachtig uitzicht op het Spaarne? Dat is zeker mogelijk! De herenhuizen (type G) aan de Spaarndamseweg bevinden zich aan de linkerzijde van de woontoren en bieden een adembenemend uitzicht op het water. Type G beschikt over drie woonlagen, een totale woonoppervlakte van ca. 131 m2 en is beschikbaar als hoek- of tussenwoning.

De begane grond kent een praktische indeling met directe toegang tot de stallingsgarage met privé parkeerplaats, een bergingsruimte, een ruime (werk)kamer en een toiletruimte. De trap leidt vervolgens naar de royale woonkamer/keuken op de eerste verdieping. De luxe keuken is standaard uitgerust met inbouwapparatuur. Aan de westzijde van deze verdieping is tevens een riant terras met een oppervlakte van ca. 45 m2 gelegen. De tweede verdieping heeft drie slaapvertrekken die geheel naar eigen wens ingericht kunnen worden. Op deze verdieping bevinden zich ook de ruime badkamer met een douche, ligbad en wastafel en separate toiletruimte.

Beschikbaar als zowel een hoek- als tussenwoning.

Kenmerken

Inhoud
390 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
131 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij