Herenhuis 4-laags 0ong

2022 ZP, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Een woning met maar liefst vier verdiepingen en een adembenemend uitzicht op het Spaarne? Dát zijn de herenhuizen type H/I aan de Spaarndamseweg. Dit type woning bevindt zich aan de rechterzijde van de woontoren en voorziet haar bewoners van direct uitzicht op het water. De herenhuizen beschikken over vier woonlagen,...

Volledige beschrijving

Een woning met maar liefst vier verdiepingen en een adembenemend uitzicht op het Spaarne? Dát zijn de herenhuizen type H/I aan de Spaarndamseweg. Dit type woning bevindt zich aan de rechterzijde van de woontoren en voorziet haar bewoners van direct uitzicht op het water. De herenhuizen beschikken over vier woonlagen, een totale woonoppervlakte van ca. 163 tot 167 m2 en zijn beschikbaar als hoek- of tussenwoning.

De begane grond vormt de entree van de woning, waar zich een bergruimte, een ruime (werk)kamer, een toiletruimte en toegang tot de stallingsgarage met privé parkeerplaats bevindt. Eén verdieping hoger, op de eerste verdieping, is de riante woonkamer met leefkeuken gesitueerd. Deze beslaat de gehele verdieping en biedt toegang tot het royale terras (gelegen op het westen met een oppervlakte van ca. 42 tot 47 m2). De luxe keuken is standaard voorzien van inbouwapparatuur. De slaapvertrekken bevinden zich op de tweede en derde verdieping van de woning. Waar de tweede verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer met separate toiletruimte, biedt de derde verdieping een master bedroom met een tweede badkamer en een balkon op het westen van ca. 15 m2. Kortom, de herenhuizen type H/I zijn ideaal voor een gezin of stel dat meer ruimte wenst. Of je nu altijd al een extra kleedkamer, hobbykamer of werkkamer had willen hebben, of de ruimte nodig hebt voor een groot gezin: deze herenhuizen aan de Spaarndamseweg bieden de uitkomst!

Beschikbaar als zowel een hoek- als tussenwoning.

Kenmerken

Inhoud
501 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
167 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij