High5 - San Francisco MB02 appartementen 0ong

2037 AR, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

DE VERKOOP VAN HET NIEUWBOUWPROJECT “HIGH5 – GEBOUW SAN FRANCISCO” IS PER 15 MAART GESTART “MEET EN GREET” 20 MAART A.S. VAN 18.30 – 20.00 UUR, Frieslandlaan 1A in Haarlem HIGH5 maakt onderdeel uit van een grotere stedelijke vernieuwing van Haarlem Nieuw Zuid! Aan de ene kant gelegen aan het...

Volledige beschrijving

DE VERKOOP VAN HET NIEUWBOUWPROJECT “HIGH5 – GEBOUW SAN FRANCISCO” IS PER 15 MAART GESTART

“MEET EN GREET” 20 MAART A.S. VAN 18.30 – 20.00 UUR, Frieslandlaan 1A in Haarlem

HIGH5 maakt onderdeel uit van een grotere stedelijke vernieuwing van Haarlem Nieuw Zuid! Aan de ene kant gelegen aan het levendige Californiëplein en de andere kant groen en water. Fraaie architectuur wordt gecombineerd met talloze stedelijke voorzieningen. HIGH5 bestaat uit 5 gebouwen waarvan binnenkort het eerste gebouw “San Francisco” in verkoop zal gaan.

In dit gebouw komen 49 twee- en driekamerappartementen (vierkamer optioneel) variërend tussen ca. 56 en 89 m² met privé buitenruimte(n) en 4 stadswoningen van ca. 100 m² met een eigen voortuin. Naast de commerciële ruimten is er zelfs een daktuin ontworpen op de 3e verdieping waar iedereen gebruik van mag maken!
“San Francisco” wordt gebouwd volgens de nieuwste duurzaamheidseisen, met hoogwaardige isolatie en natuurlijk geheel gasloos. Alle woningen worden al voorzien van vloerverwarming, een keuken én een badkamer. Bij diverse appartementen is er ook nog de mogelijkheid tot de aankoop van een eigen parkeerplaats.

In “San Francisco” worden fraaie 2- en 3 kamerappartementen gebouwd. Verder komen er nog 4 stadswoningen. Dus of je alleen bent, samen gaat wonen of een gezin hebt. In San Francisco vindt iedereen de juiste woning.
Stadwoningen.

MB02- Dit leuke 3-kamerappartement heeft een prima buitenruimte en is voorzien van een complete keuken en een complete badkamer. Deze appartementen hebben een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. (deze dient afzonderlijk gekocht te worden)

WONEN IN SAN FRANCISCO
– Stadswoningen van ca. 100 m2.
– Appartementen tussen ca. 56 en 89 m2.
– Prijzen incl. een badkamer en keuken.
– Enkele appartementen hebben in de basis een eigen parkeerplek.
– Collectieve fietsenstalling met eigen aangewezen plekken.
– Aangelegde daktuin op de derde verdieping.

Kenmerken

Liggingen
Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk
Inhoud
200 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
77 m2
Soort
Portiekflat
Woonlaag
6
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij