Sabapad 4

2035 RA, HAARLEM

Huurprijs € 2.050,- p.m.

Terug

Beschrijving

TE HUUR: ELEMENTS IN HAARLEM In het zuidoosten van Haarlem verrijst op het voormalige Fluor-terrein een groene, geweldige plek om te wonen: Elements. Droom jij van een gloednieuw, perfect afgewerkt vrije sector huurappartement, met een heerlijk stadspark aan je voeten? Dit is je kans! In Elements gaan ‘comfort’ en ‘duurzaamheid’...

Volledige beschrijving

TE HUUR: ELEMENTS IN HAARLEM

In het zuidoosten van Haarlem verrijst op het voormalige Fluor-terrein een groene, geweldige plek om te wonen: Elements. Droom jij van een gloednieuw, perfect afgewerkt vrije sector huurappartement, met een heerlijk stadspark aan je voeten? Dit is je kans! In Elements gaan ‘comfort’ en ‘duurzaamheid’ hand in hand.

Elements wordt een echte community. Het voormalige Fluor-kantoor in het hart van Elements is straks een hip woongebouw, met daktuin. Eromheen komen nieuwe gebouwen – een mix van koop en huur –, die los staan van elkaar. Elements wordt dus geen reusachtige, uniforme woonkazerne. Nee, Elements is vol afwisseling. Hoog en laag, klein en groot, balkons en loggia’s. En er komt een spectaculaire, groene parkeergarage, waar jij een plek bij je woning kunt huren.

De ligging van Elements is ideaal. Je zit vlakbij het centrum van Haarlem – of je nu met de auto, fiets of het OV gaat -, maar net ver genoeg erbuiten om zó op de uitvalswegen te zitten. Dat Haarlem in zijn geheel al perfect gesitueerd is, qua bereik van de rest van de Randstad, hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Het is immers niet voor niks dat jij graag in deze geweldige stad wilt wonen.

Elements bestaat uit twee gebouwen: Suriname en Amerika.

Suriname
In ‘SURINAME’ – langs de Europaweg, maar aan het Sabapad – vind je 41 superlichte appartementen, met dank aan de kamerhoge ramen in het ontwerp van architectenbureau MeesVisser. De gevels zijn deels met hout bekleed, passend bij de groene omgeving. ‘SURINAME’ is laag (begane grond + 6 verdiepingen) en kleinschalig. Precies wat jij zoekt. En natuurlijk is het comfort in jouw gloednieuwe appartement uitstekend. Want ook in “SURINAME” vind je de beste isolatie, aangename vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen. Goed voor het klimaat, fijn voor je portemonnee.

Goed om te weten (Suriname):
* 41 woningen
* Oppervlakte van 56 m2 tot 121 m2
* Huurprijzen van € 1.045,- tot € 2.050,- (exclusief servicekosten en parkeerplaats)
* 1 of 2 slaapkamers
* Gelijkvloers
* Bij een aantal woningen huur je één parkeerplaats voor de auto erbij
* Volledig geïsoleerd, gasloos en voorzien van zonnepanelen
* Per direct te huur!

Interesse? Schrijf je in via de projectwebsite! Vragen? Neem contact op met ons nieuwbouwteam!

Kenmerken

Liggingen
In woonwijk
Inhoud
363 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
121 m2
Soort
Galerijflat
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij