Slachthuisdistrict 533

2033 MN, HAARLEM

Vraagprijs € 520.840,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

Een gaaf Haarlems district waar de historie toekomst krijgt! Nieuwbouwwoningen en karaktervolle gebouwen wisselen elkaar af hier op het Slachthuisdistrict. De meeste gebouwen van het oorspronkelijke slachthuisterrein – het slachthuis, de directeurswoning, de kantine, watertoren en de stallen – blijven behouden en krijgen een nieuwe functie. In deze gebouwen vind...

Volledige beschrijving

Een gaaf Haarlems district waar de historie toekomst krijgt! Nieuwbouwwoningen en karaktervolle gebouwen wisselen elkaar af hier op het Slachthuisdistrict. De meeste gebouwen van het oorspronkelijke slachthuisterrein – het slachthuis, de directeurswoning, de kantine, watertoren en de stallen – blijven behouden en krijgen een nieuwe functie. In deze gebouwen vind je straks hét popcentrum van de stad, horecagelegenheden en bedrijfsruimtes voor startende ondernemers. De oude en nieuwe gebouwen omarmen samen het gemeenschappelijke binnenplein.

De koopwoningen bestaan uit ruime eengezinswoningen, appartementen en studio’s in diverse varianten. Behalve aan het plein verrijzen deze woningen aan de stadskant en aan het water van de Gouwwetering. Uiteraard heb je veel vrijheid bij de indeling en afwerking van jouw toekomstige woning. Zo maak je jouw woondromen in het Slachthuisdistrict helemaal waar. De eerste fase, die bestaat uit 3 gebouwen, telt 64 woningen. De woningen zullen in Q4 in verkoop gaan. De variatie is groot. Per gebouw zijn er verschillende woningtypen.

ALGEMEEN
* Woonoppervlakte vanaf ca. 139m2
* Duurzaam wonen op prachtige locatie
* Terras, balkon of tuin
* Koopsom vanaf € 520.840,- v.o.n.

GEBOUW 5: EENGEZINSWONINGEN EN APPARTEMENTEN, DEELS NABIJ HET WATER

Pleinwoningen (eengezinswoningen: 6 kamers, woonoppervlaktes van 143 vierkante meter), inclusief badkamer, werkkamer op de begane grond en woongedeelte vanaf de eerste verdieping.

Kadewoningen (6 kamers, woonoppervlaktes van 139 tot 159 vierkante meter), inclusief badkamer. Met een balkon met uitzicht over het water van de Gouwwetering. Deze woningen beginnen vanaf laag 1. Daaronder, op de begane grond, bevinden zich appartementen.

Kadelofts (3 kamers, woonoppervlaktes van 63 tot 67 vierkante meter), inclusief badkamer. Met een tuintje nabij het water.
De pleinwoningen en kadewoningen maken gezamenlijk gebruik van een binnentuin tussen de woonblokken, gelegen op de eerste woonlaag.

Kenmerken

Liggingen
In woonwijk
Inhoud
417 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
139 m2
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
4
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Aardwarmte
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp