Slachthuisdistrict fase 2 0ong

2033 MN, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar.
Terug

Beschrijving

SLACHTHUISDISTRICT FASE 2: 79 WONINGEN Een gaaf Haarlems district waar de historie toekomst krijgt! Nieuwbouwwoningen en karaktervolle gebouwen wisselen elkaar af hier op het Slachthuisdistrict. De meeste gebouwen van het oorspronkelijke slachthuisterrein – het slachthuis, de directeurswoning, de kantine, watertoren en de stallen – blijven behouden en krijgen een nieuwe...

Volledige beschrijving

SLACHTHUISDISTRICT FASE 2: 79 WONINGEN

Een gaaf Haarlems district waar de historie toekomst krijgt! Nieuwbouwwoningen en karaktervolle gebouwen wisselen elkaar af hier op het Slachthuisdistrict. De meeste gebouwen van het oorspronkelijke slachthuisterrein – het slachthuis, de directeurswoning, de kantine, watertoren en de stallen – blijven behouden en krijgen een nieuwe functie. In deze gebouwen vind je straks hét popcentrum van de stad, horecagelegenheden en bedrijfsruimtes voor startende ondernemers. De oude en nieuwe gebouwen omarmen samen het gemeenschappelijke binnenplein.

Dé blikvanger tussen de oude en nieuwe gebouwen is een 400 meter lange pergola. Wie weet pluk jij hier straks druiven of geniet je gewoonweg van de kleurenpracht. Op het terrein komen groene ontmoetingsplekken, gemeenschappelijke tuinen en natuurrijke wanden. Regenwater wordt opgevangen en vastgehouden op het Waterplein. Het Slachthuisdistrict wordt een groen en duurzaam stukje Haarlem. Zeker ook door het hergebruik van bouwmaterialen vanuit het terrein en het toekomstige aanbod van deelauto’s.

De koopwoningen bestaan uit ruime eengezinswoningen, appartementen en lofts in diverse varianten. Behalve aan het plein verrijzen deze woningen aan de stadskant en aan het water van de Gouwwetering. Uiteraard heb je veel vrijheid bij de indeling en afwerking van jouw toekomstige woning. Zo maak je jouw woondromen in het Slachthuisdistrict helemaal waar. De tweede fase, die bestaat uit 2 gebouwen, telt 79 woningen. De variatie is groot. Per gebouw zijn er verschillende woningtypen.

ALGEMEEN STADSWONINGEN
* Woonoppervlakte vanaf ca. 123m2
* Duurzaam wonen op prachtige locatie
* Terras, balkon of tuin
* Koopsom vanaf € 539.840,- v.o.n.

Geïnteresseerd? U kunt zich via de projectwebsite aanmelden als reservekandidaat.

Kenmerken

Liggingen
In woonwijk
Inhoud
325 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
130 m2
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
Warmtepomp
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp