Stadswoning 0ong

2022 ZP, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Op zoek naar een ruime stadswoning in een groene, toekomstgerichte omgeving? Dan zijn de 17 stadswoningen (type F) aan het Papoeaplein perfect voor jou! De woningen zijn gelegen aan de groene scheg, hebben een woonoppervlakte van ca. 140 m2 en zijn beschikbaar als hoek- of tussenwoning. Ideaal voor een gezin...

Volledige beschrijving

Op zoek naar een ruime stadswoning in een groene, toekomstgerichte omgeving? Dan zijn de 17 stadswoningen (type F) aan het Papoeaplein perfect voor jou! De woningen zijn gelegen aan de groene scheg, hebben een woonoppervlakte van ca. 140 m2 en zijn beschikbaar als hoek- of tussenwoning. Ideaal voor een gezin of stel dat op zoek is naar een fijn thuis. De woning leent zich namelijk perfect voor een indeling naar eigen wens.

Waar de begane grond een perfecte entree vormt, met toegang tot de gezamenlijke stallingsgarage met privé parkeerplaats, én de aanwezigheid van een berging en ruimte voor een werk-of slaapkamer, biedt de royale woonkeuken een prachtige leefruimte op de eerste verdieping. De luxe keuken van elke stadswoning (type F) wordt standaard uitgerust met inbouwapparatuur. De ruimte biedt tevens toegang tot het ruime terras, gelegen op het oosten met een oppervlakte van ca. 25-30 m2. Op de tweede verdieping van deze stadswoningen zijn de slaapkamers gesitueerd. Met maar liefst drie slaapkamers heb je alle ruimte om je eigen voorkeuren toe te passen. Of je nou op zoek bent naar een extra werkkamer, kledingkamer, opbergruimte of kinderkamer(s): de keuze is aan jou! De tweede verdieping is tevens uitgerust met een ruime badkamer, een separaat toilet, een bergruimte en een klein balkon op het oosten.

Beschikbaar als zowel een hoek- als tussenwoning.

Kenmerken

Inhoud
420 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
140 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij