Vijverpark 0ong

2035 PE, HAARLEM

Vraagprijs € 945.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

Deze 2 onder 1 kapwoning ligt in het geliefde Vijverpark op fietsafstand van de Haarlemse binnenstad. Met 168 m2 woonplezier biedt bouwnummer 12 alle ruimte voor jouw gezin! Terwijl de kinderen zich uitleven in de wijk, pak jij in de achtertuin op het westen in alle rust een momentje voor...

Volledige beschrijving

Deze 2 onder 1 kapwoning ligt in het geliefde Vijverpark op fietsafstand van de Haarlemse binnenstad. Met 168 m2 woonplezier biedt bouwnummer 12 alle ruimte voor jouw gezin! Terwijl de kinderen zich uitleven in de wijk, pak jij in de achtertuin op het westen in alle rust een momentje voor jezelf. De parkeerplaats op eigen terrein en die ruime berging? Die maken het plaatje compleet!

Een warm welkom
Je bereikt de voordeur via de oprit die doorloopt tot de berging met deur naar de tuin. In de hal vind je het toilet, de meterkast en trap naar de 1e verdieping. Daarna stap je het woongedeelte binnen dat baadt in het licht, met voorin plek voor de keuken en achterin voor de tuingerichte zithoek. Gooi ‘s zomers de openslaande deuren voor én achter open terwijl de kinderen hun huiswerk maken en jij het avondeten bereidt.

Zeeën van ruimte
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 fijne slaapkamers, het separate toilet en de badkamer voorzien van een wastafel en douche. Een ligbad? Dat past er zeker nog bij! Met de zolder kun je – naast de afgesloten techniekruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger – nog alle kanten op. Wordt het een fitnessroom, logeerkamer of thuiswerkplek? Begin maar vast met dromen!

Kenmerken

Inhoud
682 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
168 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Maarten Bos - Makelaar - Foto april 22 - MooijekindVleut

Geïnteresseerd? Neem contact op

Maarten Bos

Deel via WhatsApp