Vijverpark 0ong

2035 PE, HAARLEM

Vraagprijs € 660.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

Wonen met de stad en het strand binnen handbereik is stiekem altijd jouw droom geweest. Bouwnummer 9 in de gezellige gezinsbuurt Vijverpark maakt dromen waar! Van 123 m2 woonplezier tot een achtertuin met berging op het oosten en parkeerplaats op het mandelig terrein, deze tussenwoning heeft het! En laat de...

Volledige beschrijving

Wonen met de stad en het strand binnen handbereik is stiekem altijd jouw droom geweest. Bouwnummer 9 in de gezellige gezinsbuurt Vijverpark maakt dromen waar! Van 123 m2 woonplezier tot een achtertuin met berging op het oosten en parkeerplaats op het mandelig terrein, deze tussenwoning heeft het! En laat de gekeimde witte gevel nou net jouw smaak zijn. Klaar om te tekenen?

Alles in verbinding
De voordeur bevindt zich aan de voorzijde. Door de lekker ruime entreehal zie je direct dat dit een prettige woning is voor een gezin. Vanuit de hal met toilet, meterkast en trap naar de 1e verdieping bereik je de grote woonkamer, met voor koken en achter wonen. En via de openslaande deuren loop je wanneer het zonnetje schijnt zo de achtertuin in. Deze verdieping is met recht het hart van het huis!

Ruimte voor alles en iedereen
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 fijne slaapkamers, het separate toilet en de badkamer voorzien van een wastafel en douche. Een ligbad? Dat past er zeker nog bij! De zolder heeft een afgesloten ruimte voor de wasmachine en droger, verder richt je de vierkante meters helemaal naar wens in. Ga je voor een logeerbed of fitnessapparaat? De mogelijkheden zijn er.

Kenmerken

Inhoud
488 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
123 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Maarten Bos - Makelaar - Foto april 22 - MooijekindVleut

Geïnteresseerd? Neem contact op

Maarten Bos

Deel via WhatsApp