De Fruitboerderij - 2-1 kap 0ong

2131 MB, HOOFDDORP

Vraagprijs € 835.000,- v.o.n. o.v.b.
verkocht

Terug

Beschrijving

NU IN VERKOOP – De Fruitboerderij De 8 ruime en bijzondere nieuwbouwwoningen met grote tuinen zijn gelegen in een hof, met als middelpunt de monumentale stolpboerderij waarin nog 4 fantastische woningen zullen worden gerealiseerd. Het hofje straalt op alle fronten een heerlijke sfeer uit en ligt door de doodlopende straat...

Volledige beschrijving

NU IN VERKOOP – De Fruitboerderij

De 8 ruime en bijzondere nieuwbouwwoningen met grote tuinen zijn gelegen in een hof, met als middelpunt de monumentale stolpboerderij waarin nog 4 fantastische woningen zullen worden gerealiseerd.
Het hofje straalt op alle fronten een heerlijke sfeer uit en ligt door de doodlopende straat zeer rustig. Hier komen geen standaard nieuwbouwwoningen, maar architectonische hoogstandjes vormgegeven als moderne schuurblokken.

Met een grote verscheidenheid aan types en door de verschillende positie van de entree en de raampartijen, is geen woning exact gelijk.

2-1 kapwoning, bouwnummer 2
Wat een uniek design heeft deze prachtige tweekapper! De moderne schuur-look is tot in de puntjes uitgedacht, een heerlijk tuin op het zuidwesten en maar liefst 3 parkeerplaatsen maken het plaatje compleet.

De architect heeft veel ervaring met het ontwerpen van luxe villa’s en dat ziet u terug in de fantastische plattegrond. De basis daarvoor ligt in de uitzonderlijke breedte van de woning (liefst 9,5 meter). De begane grond met zeer ruime woonkamer en woonkeuken heeft veel grote raampartijen waardoor de woning heerlijk licht is van binnen. De 1e verdieping telt 3 royale slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één en-suite bij de master. De grote zolder biedt tenslotte nog alle ruimte voor logés, hobby’s of berging!

De entree van het hofje komt aan de Hoofdweg. Dit gedeelte van de Hoofdweg is rustig en voor de woningen wordt een grote gezamenlijke tuin aangelegd. Dat wordt een heerlijke groene oase, met ruimte voor de kinderen om te spelen, een buren-BBQ of gewoon om een appeltje te plukken uit de eigen Fruitboomgaard!

Als je het hof ingaat dan verschijnen als eerste 2 royale twee-onder-een-kapwoningen met tuinen op het zuidwesten, vervolgens een fraaie lange ‘schuur’ met daarin 5 moderne en bijzonder ruime rijwoningen met een breedtemaat van
ruim 6 meter en woonoppervlaktes van 158 tot 177 m2. Tenslotte vindt u aan het eind van het hof het neusje van de zalm: een unieke vrijstaande villa met een woonoppervlakte van circa 208m2 en een fantastische tuin.

De woningen worden duurzaam gebouwd en zijn voorzien van tal van maatregelen om het energieverbruik naar een zeer laag niveau te brengen, waaronder een bodem warmtepomp (eigendom) met individuele bron en vloerverwarming.

Kenmerken;
– kleinschalig duurzaam project
– fraaie architectuur
– royale privé tuinen
– bodem warmtepomp in eigendom
– fraaie aangelegde gezamenlijke tuin
– rustig gelegen in een hof
– eigen parkeerplaatsen
– zeer geliefde locatie op loopafstand van winkelcentrum en de Toolenburgerplas

Heeft u interesse in één van deze prachtige woningen?

Op de site van het project kunt u de tekeningen van de woningen bekijken en leest u meer informatie over de verkoopprocedure.

Kenmerken

Inhoud
585 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
162 m2
Perceel oppervlakte
248 m2
Aantal kamers
5

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Type
Achtertuin
Achterom
Ja
Oppervlakte
91 m2

Installatie

De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Makelaars-Vestiging-Haarlem-Wendela-Klusman

Geïnteresseerd? Neem contact op

Wendela Klusman

023 - 303 34 83 06 - 12 16 47 67 Mail Wendela Klusman
Deel via WhatsApp