De Fruitboerderij - Stolpwoning 0ong

2131 MB, HOOFDDORP

Vraagprijs € 739.500,- v.o.n. o.v.b.
verkocht

Terug

Beschrijving

NU IN VERKOOP – Woningen in de Stolpboerderij In de monumentale stolp komen 4 zeer bijzondere woningen, alle vier anders, alle vier even fantastisch. Houten balk- en spantconstructies, vides, grote puien, fraaie schuurdeuren, een opkamer met daaronder een kelder, dit zijn enkele bijzondere details van deze unieke stolpwoningen. Bouwnummer 9...

Volledige beschrijving

NU IN VERKOOP – Woningen in de Stolpboerderij

In de monumentale stolp komen 4 zeer bijzondere woningen, alle vier anders, alle vier even fantastisch.

Houten balk- en spantconstructies, vides, grote puien, fraaie schuurdeuren, een opkamer met daaronder een kelder, dit zijn enkele bijzondere details van deze unieke stolpwoningen.

Bouwnummer 9 ligt prachtig vrij, aan de gezamenlijke fraaie siertuin. De ligging van de royale L-vormige tuin is deels op het zuidoosten en deels op het noordoosten. De woning beschikt op de begane grond over een royale open woonkeuken en living. De enorme vide, met dubbele lichtstraat, in de woonkamer is een echte eyecatcher.

De 1e verdieping biedt 3 slaapkamers, waarvan de prachtige master-bedroom over een badkamer en-suite beschikt. (Slaap)kamer 2 is uniek, met de enorme glaspartij aan de vide. De 2e badkamer maakt het luxe gevoel compleet! De overloop met trap, heeft een prachtige hoge vide tot aan de nok. Ook de zolderverdieping, met de 4e slaapkamer is bijzonder, van vloer tot nok is de hoogte maar liefst 4,5 meter, wat een heerlijk ruimtelijk gevoel geeft.

Wel het monumentale karakter, niet de hoge stookkosten en bouwkundige gebreken van een oud pand, dat is wat u krijgt als u een van de fantastische stolpwoningen koopt! De Stolpboerderij wordt namelijk van top tot teen gerenoveerd en deels opnieuw opgebouwd. Alles wordt naar nieuwbouw-niveau gebracht, maar mét behoud van de originele monumentale details en natuurlijk het prachtige houten geraamte.

De vernieuwbouw behelst onder andere; nieuwe betonnen vloer, fundering en heipalen, volledig hersteld metselwerk dat opnieuw is gevoegd, nieuwe kozijnen in fraai ‘ouderwets’ profiel voorzien van hr++ isolatieglas, nieuwe rieten kap, volledig geïsoleerd en nieuwe installaties waarbij is gekozen voor een bodem warmtepomp (eigendom) waarbij dit systeem naast de vloerverwarming ook een koelfunctie heeft.

De stolpwoningen beschikken elk over 2 privéparkeerplaatsen en een fietsenberging in de hoek van het gemeenschappelijke hof.

De entree van het hofje komt aan de Hoofdweg. Dit gedeelte van de Hoofdweg is rustig en voor de woningen wordt een grote gezamenlijke tuin aangelegd. Dat wordt een heerlijke groene oase, met ruimte voor de kinderen om te spelen, een buren-BBQ of gewoon om een appeltje te plukken uit de eigen Fruitboomgaard!

Heeft u interesse in één van deze fraaie woningen in de oude stolpboerderij?
U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier op de projectsite.

Kenmerken

Inhoud
568 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
144 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Installatie

De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp