De Fruitboerderij - tussenwoning 0ong

2131 MB, HOOFDDORP

Vraagprijs € 699.500,- v.o.n. o.v.b.
verkocht

Terug

Beschrijving

NU IN VERKOOP – De Fruitboerderij De 8 ruime en bijzondere nieuwbouwwoningen met grote tuinen zijn gelegen in een hof, met als middelpunt de monumentale stolpboerderij waarin nog 4 fantastische woningen zullen worden gerealiseerd. Het hofje straalt op alle fronten een heerlijke sfeer uit en ligt door de doodlopende straat...

Volledige beschrijving

NU IN VERKOOP – De Fruitboerderij

De 8 ruime en bijzondere nieuwbouwwoningen met grote tuinen zijn gelegen in een hof, met als middelpunt de monumentale stolpboerderij waarin nog 4 fantastische woningen zullen worden gerealiseerd.
Het hofje straalt op alle fronten een heerlijke sfeer uit en ligt door de doodlopende straat zeer rustig. Hier komen geen standaard nieuwbouwwoningen, maar architectonische hoogstandjes vormgegeven als moderne schuurblokken.

Met een grote verscheidenheid aan types en door de verschillende positie van de entree en de raampartijen, is geen woning exact gelijk.

Tussenwoning, bouwnummer 5
De rijwoningen binnen project De Fruitboerderij zijn bijzonder te noemen. Met 158m2 is de woning heerlijk ruim, datzelfde geldt voor de achtertuin van 6,5 bij 9 meter gelegen op het noordwesten (middag en avondzon). Om ruimte in de tuin te besparen is uw fietsenberging aan het einde van het hofje gesitueerd! Uw auto’s parkeert u op privéplekken in het parkeerhofje.

Met een binnenmaat van 6,20 meter is deze woning bijzonder breed en dat biedt veel ruimte voor een woonkeuken mét kookeiland en een royale zithoek. Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers en een badkamer, standaard voorzien van toilet, bad, inloopdouche en 2 wastafels. De 2e verdieping biedt ook nog een zee aan ruimte, standaard ingedeeld met 2 slaapkamers, een bergruimte en een waskamer.

De entree van het hofje komt aan de Hoofdweg. Dit gedeelte van de Hoofdweg is rustig en voor de woningen wordt een grote gezamenlijke tuin aangelegd. Dat wordt een heerlijke groene oase, met ruimte voor de kinderen om te spelen, een buren-BBQ of gewoon om een appeltje te plukken uit de eigen Fruitboomgaard!

Als je het hof ingaat dan verschijnen als eerste 2 royale twee-onder-een-kapwoningen met tuinen op het zuidwesten, vervolgens een fraaie lange ‘schuur’ met daarin 5 moderne en bijzonder ruime rijwoningen met een breedtemaat van
ruim 6 meter en woonoppervlaktes van 158 tot 177 m2. Tenslotte vindt u aan het eind van het hof het neusje van de zalm: een unieke vrijstaande villa met een woonoppervlakte van circa 208m2 en een fantastische tuin.

De woningen worden duurzaam gebouwd en zijn voorzien van tal van maatregelen om het energieverbruik naar een zeer laag niveau te brengen, waaronder een bodem warmtepomp (eigendom) met individuele bron en vloerverwarming.

Kenmerken;
– kleinschalig duurzaam project
– fraaie architectuur
– royale privé tuinen
– bodem warmtepomp in eigendom
– fraaie aangelegde gezamenlijke tuin
– rustig gelegen in een hof
– eigen parkeerplaatsen
– zeer geliefde locatie op loopafstand van winkelcentrum en de Toolenburgerplas

Heeft u interesse in één van deze prachtige woningen?

Op de site van het project kunt u de tekeningen van de woningen bekijken en leest u meer informatie over de verkoopprocedure.

Kenmerken

Inhoud
566 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
158 m2
Perceel oppervlakte
135 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Type
Achtertuin
Achterom
Nee
Oppervlakte
57 m2

Installatie

De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Makelaars-Vestiging-Haarlem-Wendela-Klusman

Geïnteresseerd? Neem contact op

Wendela Klusman

023 - 303 34 83 06 - 12 16 47 67 Mail Wendela Klusman
Deel via WhatsApp