Tudor Gardens Zuid - Geschakelde villa 15

2135 AA, HOOFDDORP

In optie

Terug

Beschrijving

Verkoop van Tudor Gardens Zuid is gestart! Tudor Gardens Zuid is een kleinschalig, sfeervol en ruim opgezet wijkje met vrijstaande woningen en geschakelde villa’s. Bouwnummer 15 is een gezellige geschakelde woning met een woonoppervlakte van 158m2 Aan de achterzijde van de woning biedt de extra brede pui een zee van...

Volledige beschrijving

Verkoop van Tudor Gardens Zuid is gestart!

Tudor Gardens Zuid is een kleinschalig, sfeervol en ruim opgezet wijkje met vrijstaande woningen en geschakelde villa’s.

Bouwnummer 15 is een gezellige geschakelde woning met een woonoppervlakte van 158m2
Aan de achterzijde van de woning biedt de extra brede pui een zee van licht en fraai zicht op de zonnige tuin. De draai- kiep ramen aan de voorzijde op de begane grond en op de slaapkamers zijn voorzien van roedes.
De voorzijde van de woning ligt rustig. De weg loopt weliswaar voor de woning langs maar biedt geen doorgang voor auto’s naar de andere wijk. Fijn is wel, dat dit een fiets-voetgangersverbinding is. Zo kunt u gemakkelijk tussendoor op de fiets naar bijvoorbeeld winkelcentrum Toolenburg of richting het centrum van Hoofddorp.

De woning wordt voorzien van een bodem warmtepomp. Deze warmtepomp zorgt voor de verwarming, koeling en het warme water. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

De woning wordt aangeboden inclusief badkamer voorzien van bad, douche, toilet en wastafel. U kunt echter een volledig eigen keuze maken in het sanitair en tegelwerk.

Bij deze woning horen 2 privé parkeerplaatsen in het naastgelegen parkeerhof.

Heeft u interesse? Kijkt u dan voor de uitgebreide informatie op de site van het project en neem bij vragen gerust contact met ons op.

Kenmerken

Inhoud
580 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
158 m2

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Makelaars-Vestiging-Haarlem-Wendela-Klusman

Geïnteresseerd? Neem contact op

Wendela Klusman

023 - 542 02 44 06 - 12 16 47 67 Mail Wendela Klusman
Deel via WhatsApp