De Brecht 0ong

2153 NA, NIEUW-VENNEP

Vraagprijs € 665.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

IN VERKOOP: DE BRECHT TE NIEUW-VENNEP Voor meer informatie over het project en de procedure rondom het inschrijven kunt u terecht op de projectwebsite. Op steenworp afstand van het centrum, op de plek van de voormalige boerderij De Brecht worden zeventien eengezinswoningen ontwikkeld. De stijl van het traditionele boerenerf wordt...

Volledige beschrijving

IN VERKOOP: DE BRECHT TE NIEUW-VENNEP

Voor meer informatie over het project en de procedure rondom het inschrijven kunt u terecht op de projectwebsite.

Op steenworp afstand van het centrum, op de plek van de voormalige boerderij De Brecht worden zeventien eengezinswoningen ontwikkeld. De stijl van het traditionele boerenerf wordt daarbij zoveel mogelijk behouden. Zo wordt de karakteristieke tuinderswoning nagebouwd. Daarachter komen zestien geschakelde woningen met een woonoppervlakte van circa 130 m2, die worden ontsloten vanuit een intieme, collectieve tuin. Bovendien ­krijgt elke woning een privé-tuin. Deze wordt begrensd door een ­afscheiding die over de volledige breedte loopt. Deze vormen als het ware het contour van een ­‘schuur-ensemble’. De nieuwe invulling blijft volgens Katja de Winter en Dana Ponec van Ponec de Winter architecten dan ook “dicht bij de karakteristiek van het huidige erf met tuinderswoning en grote schuur.”

Wonen in De Brecht is ideaal. Hier geniet je van de gezelligheid van het wonen in een hofje. En met het winkelhart op loopafstand profiteer je van alle gemakken. Ook scholen, restaurants en ­andere voorzieningen vind je in de buurt. En er is alle ruimte om je ­kinderen lekker te laten spelen. Een ideale plek voor jonge ­gezinnen dus. Vanuit het dorp ben je via de N207, A4 en A44 ook snel in de omliggende steden. In een half uurtje sta je in hartje Amsterdam of Den Haag en binnen 25 minuten ben je in Leiden. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Nieuw-Vennep heeft een eigen treinstation en met de bus ben je snel in de omliggende plaatsen. Er is tevens een snelle R-Net busverbinding naar Schiphol en Amsterdam.

Kies je voor de semi-vrijstaande woning (type E) dan heb je een royale woonkamer en een aparte woonkeuken. Ook hier vind je op de eerste verdieping drie ruime ­slaapkamers en een fijne badkamer. Op de overloop heb je bovendien de mogelijkheid om een werkplek te maken.

De woonkeuken wordt dé plek in huis waar je uren wilt verblijven. Die creëer je daarom ook volledig zelf. Het geeft je alle ruimte om de keuken van je dromen te realiseren. En natuurlijk bepaal je de inrichting van je prachtige nieuwe woning ook helemaal zelf.

Algemene informatie type E:
* Woonoppervlakte van ca. 145m2
* Koopsom van € 665.000,- v.o.n.
* Inclusief twee eigen vaste parkeerplaatsen (P1 en P2)
* Met achtertuin op het zuidwesten
* Volledig gasloos, energielabel A+++

Meer informatie? Neem contact op met de makelaar!

Kenmerken

Inhoud
406 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
145 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
Warmtepomp
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur

Geïnteresseerd? Neem contact op

Stefan Vernooij

023 - 542 02 44 06 - 83 92 50 28 Mail Stefan Vernooij
Deel via WhatsApp