De Brecht 0ong

2153 NA, NIEUW-VENNEP

Vraagprijs € 554.900,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

IN VERKOOP: DE BRECHT TE NIEUW-VENNEP Voor meer informatie over het project en de procedure rondom het inschrijven kunt u terecht op de projectwebsite. Op steenworp afstand van het centrum, op de plek van de voormalige boerderij De Brecht worden zeventien eengezinswoningen ontwikkeld. De stijl van het traditionele boerenerf wordt...

Volledige beschrijving

IN VERKOOP: DE BRECHT TE NIEUW-VENNEP

Voor meer informatie over het project en de procedure rondom het inschrijven kunt u terecht op de projectwebsite.

Op steenworp afstand van het centrum, op de plek van de voormalige boerderij De Brecht worden zeventien eengezinswoningen ontwikkeld. De stijl van het traditionele boerenerf wordt daarbij zoveel mogelijk behouden. Zo wordt de karakteristieke tuinderswoning nagebouwd. Daarachter komen zestien geschakelde woningen met een woonoppervlakte van circa 130 m2, die worden ontsloten vanuit een intieme, collectieve tuin. Bovendien ­krijgt elke woning een privé-tuin. Deze wordt begrensd door een ­afscheiding die over de volledige breedte loopt. Deze vormen als het ware het contour van een ­‘schuur-ensemble’. De nieuwe invulling blijft volgens Katja de Winter en Dana Ponec van Ponec de Winter architecten dan ook “dicht bij de karakteristiek van het huidige erf met tuinderswoning en grote schuur.”

Wonen in De Brecht is ideaal. Hier geniet je van de gezelligheid van het wonen in een hofje. En met het winkelhart op loopafstand profiteer je van alle gemakken. Ook scholen, restaurants en ­andere voorzieningen vind je in de buurt. En er is alle ruimte om je ­kinderen lekker te laten spelen. Een ideale plek voor jonge ­gezinnen dus. Vanuit het dorp ben je via de N207, A4 en A44 ook snel in de omliggende steden. In een half uurtje sta je in hartje Amsterdam of Den Haag en binnen 25 minuten ben je in Leiden. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Nieuw-Vennep heeft een eigen treinstation en met de bus ben je snel in de omliggende plaatsen. Er is tevens een snelle R-Net busverbinding naar Schiphol en Amsterdam.

De woningen type A, B en C krijgen een ­heerlijk ruime woonkamer en een open keuken. Op de eerste verdieping komen drie riante ­slaapkamers en een fijne badkamer. Zo heeft iedereen in het gezin voldoende ruimte. De kapverdieping daarboven deel je precies in zoals jij dat handig vindt. Hier creëer je gemakkelijk een extra slaapkamer, maak je een tweede badkamer en kun je nog wat spullen kwijt die je niet dagelijks gebruikt.

Algemene informatie type B(SP):
* Woonoppervlakte van ca. 133m2
* Koopsom vanaf € 554.900,- v.o.n.
* Inclusief een eigen vaste parkeerplaats (P20)
* Met achtertuin
* Volledig gasloos, energielabel A+++

Meer informatie? Neem contact op met de makelaar!

Kenmerken

Inhoud
372 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
133 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
Warmtepomp
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur

Geïnteresseerd? Neem contact op

Stefan Vernooij

023 - 542 02 44 06 - 83 92 50 28 Mail Stefan Vernooij
Deel via WhatsApp