De Twee-onder-een-kap woning 0ong

1991 AC, VELSERBROEK

Vraagprijs € 915.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

WONEN IN DE EXCLUSIEVE “BOERENERVEN” VAN DE NIEUW TE BOUWEN WIJK “HOFGEEST-BUITEN” AAN DE RAND VAN DE BEBOUWDE KOM VAN VELSERBROEK Deze twee-onder-één-kap heeft twee woningen die iets verschillen ten opzichte van elkaar. Woningtype 12a heeft een zij-entree en woningtype 12b een voor-entree. Daarmee is op de begane grond de...

Volledige beschrijving

WONEN IN DE EXCLUSIEVE “BOERENERVEN” VAN DE NIEUW TE BOUWEN WIJK “HOFGEEST-BUITEN” AAN DE RAND VAN DE BEBOUWDE KOM VAN VELSERBROEK

Deze twee-onder-één-kap heeft twee woningen die iets verschillen ten opzichte van elkaar. Woningtype 12a heeft een zij-entree en woningtype 12b een voor-entree. Daarmee is op de begane grond de indeling iets anders. Op de eerste en tweede verdieping zijn de woningen nagenoeg gelijk aan elkaar.

Kenmerken bouwnummer 240:
* Woonoppervlakte van circa 156 m2
* 5 slaapkamers
* 2 eigen parkeerplaatsen
* Bekijk de plattegrond van deze woning bij downloads – verkooptekeningen www.hofgeestbuiten.nl
* Servicekosten mandelig terrein ca. € 99,51 p.m.
* Warmtepomp onderhoudscontract ca. € 30,- p.m. (mogelijkheid tot eenmalige afkoop of huur-leasecontract)
* Incl. (standaard) badkamer en toilet

LET OP: Vanwege de voortgang van de bouw zijn de volgende meerwerkopties gekozen welke verplicht zijn af te nemen:
– Een uitbouw op de begane grond van circa 2 meter € 44.000,-
– Beide gevelkozijnen in de achtergevel worden vervangen voor één breed kozijn met openslaande deuren € 3.300.-

Hofgeest Buiten: groen en landelijk wonen in Velserbroek
Rustig en landelijk wonen in een omgeving waar het buitenleven centraal staat. Dat is wat Hofgeest Buiten u biedt. Deze groene, moderne en duurzame buurt wordt een mooie en bijzondere plek om te wonen. Een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Hier groeit iets moois
Aan de noordwestzijde van Velserbroek verschijnt de komende jaren een groene en ruim opgezette nieuwe buurt. Hofgeest ligt aan de Hofgeesterweg en Broekeroog, bij het groen van de Biezen en Spaarnwoude. In Hofgeest Buiten komen verschillende huizen in verkoop; eengezinswoningen (rij- en hoekwoningen), twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen met veelal meer dan 15 meter groen voor de deur. In het ontwerp van de buurt en de woningen is er veel aandacht voor de kwaliteit van wonen en duurzaamheid. De woningen zijn energiezuinig en beschikken over een warmtepomp en waar nodig zonnepanelen voor de energieopwekking.

Het buitenleven staat centraal, en dat voelt u. De ruime tuinen, veel openbaar groen rondom de huizen en zo min mogelijk auto’s in het directe straatbeeld, maken dat u tot rust komt. De gebiedseigen boomsoorten hebben een aantrekkingskracht voor vogels en insecten, waardoor u het leven voelt in deze groene buurt. Kinderen spelen op natuurlijke speelplaatsen, waarbij er naar hartelust kan worden geklommen, geklauterd, ontdekt en avonturen beleefd.

Groen en landelijk wonen in Velserbroek
Rijdt u Hofgeest Buiten tegemoet, dan ziet u puntige daken rijzen uit het groene landschap. Als u vervolgens de buurt inrijdt, is het straatbeeld rustig, dorps en groen met opvallend weinig auto’s. Natuurlijke speelplekken, veel groen en de woonhofjes maken het dorpse straatbeeld af en u weet: hier kom ik thuis.

De omgeving van Hofgeest Buiten
Hofgeest Buiten ligt vlakbij recreatiegebied Spaarnwoude, een prachtig gebied om te wandelen of te fietsen. Op zoek naar ander vertier? Door de directe aansluitingen op de N208 en A9 staat u binnen een half uur in Haarlem of Amsterdam. Scholen, supermarkten, openbaar vervoer en sportgelegenheden liggen op loopafstand. De omgeving van Hofgeest Buiten laat niets te wensen over.

Kenmerken

Inhoud
468 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
156 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Installatie

De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp