C - Stadshaas 0ong

1506 EL, ZAANDAM

Vraagprijs € 570.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

TYPE C | STADSHAAS – bouwnummer 1 Bouwtype C – Stadshaas – is gelegen aan de buitenrand van het nieuwbouwplan, direct aan de Zeemansstraat tussen de bestaande bebouwing en de nieuw te bouwen appartementen aan de andere zijde. Met zijn donkere kleur straalt dit huis een zekere stoerheid uit. Helemaal...

Volledige beschrijving

TYPE C | STADSHAAS – bouwnummer 1

Bouwtype C – Stadshaas – is gelegen aan de buitenrand van het nieuwbouwplan, direct aan de Zeemansstraat tussen de bestaande bebouwing en de nieuw te bouwen appartementen aan de andere zijde. Met zijn donkere kleur straalt dit huis een zekere stoerheid uit. Helemaal passend bij zo’n straatnaam, toch!

Woonoppervlakte: ca. 111 m2
Perceeloppervalkte: ca. 89 m2 eigen grond.

Voor het huis komt een voortuintje, het eerste aangezicht om een gezellig thuis te kunnen creëren. Vlak achter de woning wordt een afgesloten parkeerterrein aangelegd, waar 1 auto voor de bewoners van dit huis dag en nacht gegarandeerd geparkeerd zal kunnen worden.
De achtertuin wordt uitgerust met een berging en gezien de ligging op het zuiden wordt dit heerlijk vertoeven in tijdens zonnige dagen.
Op de begane grond van het huis zal de keuken aan de straatzijde gesitueerd worden. Door het raam in het midden van de keuken is een keukenopstelling aan weerzijden van de muur dé uitgelezen manier om de keuken stijlvol en helemaal van nu in te richten.
De woonkamer wordt aan de tuinzijde gerealiseerd en krijgt veel daglicht binnen door de ligging op het zuiden.

Op de eerste verdieping zijn in de basis 3 slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Diverse indelingen voor deze verdieping, waaronder het aanbrengen van een inloopkast of het samenvoegen van 2 slaapkamers tot 1 zeer royale slaapkamer is een van de vele mogelijkheden om een eigen stempel op het huis te drukken.
De badkamer wordt voorzien van een douche, wastafel en optioneel 2e toilet met sanitair van Villeroy & Boch en Grohe kranen.
De tweede verdieping wordt opgeleverd als een open royale ruimte met een afgesloten techniekruimte voor de warmtepomp, mechanische ventilatie, omvormer voor de zonnepanelen en het plaatsen van wasmachine en droger. Liever 1 of zelfs 2 slaapkamers extra? Ook dat is te realiseren op deze verdieping.

Kenmerken

Liggingen
In centrum, In woonwijk
Inhoud
337 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
111 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Tuin

Tuintypen
Achtertuin
Type
Achtertuin
Achterom
Ja
Oppervlakte
31 m2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij